Nejlepší paparazzi fotky roku 2012! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejlepší paparazzi fotky roku 2012!

Adéla Gondíková (39)
Adéla Gondíková (39) (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Uplynulý rok byl hlavně ve znamení rozchodů a rozvodů. Významný podíl na tom má herečka a moderátorka Adéla Gondíková (39), která dokázala změnit v krátkém časovém období hned tři partnery. Svůj milostný vztah také ukončili Vendula Svobodová (40) s Patrikem Aušem (34), Agáta Hanychová (27) s Mirkem Dopitou (30), Richard Genzer (45) s Lindou Finkovou (44) a v neposlední řadě i Ondřej Brzobohatý (29) s manželkou Johanou (32). Na druhé straně se ve světě showbyznysu objevila spousta nových milenek a milenců. Naše hrdiny ale potkávaly i jiné strasti a slasti... Podívejte se, koho Aha! nachytalo na švestkách.

Adéla Gondíková (39)

Potom, co ukončila vztah s krasobruslařem Davidem Vincourem, pustila se do aférky s ženatým hercem Viktorem Limrem (38). Nakonec ale skončila v náručí Jiřího Langmajera (46).

PRAHA-CENTRUM, 2. června


Iveta Bartošová (46)

Zpěvačka se se svým ochráncem Josefem Rychtářem (54) vydala v březnu na nákupy, aby konečně změnila svůj šatník a vzhled. Tehdy se jí to ale nepodařilo.

PRAHA-CENTRUM, 28. března

Ondřej Brzobohatý (29)

Fotografové odhalili novou partnerku ženatého skladatele Martinu Brezovou (21).

PRAHA-STODŮLKY, 27. srpna


Radoslav Brzobohatý (†79)

V září zesnulý herec se léčil přibližně půl roku ze zranění, ke kterému přišel při kaskadérské scéně filmu Vrásky z lásky. Skok z náklaďáku způsobil jeho dočasné připoutání na invalidní vozík.

PRAHA-STŘEŠOVICE, 11. května

Petr Štěpánek (64) a Zlata Adamovská (53)

Po smrti režisérky a manželky Petra Štěpánka Vlasty Janečkové (†78) získal tajený vztah mezi hercem a Zlatou Adamovskou na obrátkách. Brzy přespávala na jeho chalupě.

KOKOŘÍNSKO, 1. března

Agáta Hanychová (27)

Svérázná modelka vyhodila z domu otce svého syna Kryšpína Miroslava Dopitu. Nestrádala dlouho. Záhy u ní začal nocovat muzikant Jakub Prachař.

ČERNÝ VŮL, 15. září


Jitka Čvančarová (34) a Petr Čadek (33)

Zaparkovat kočár, zdá se, dělá manželské dvojici problémy. Zatímco Petr Čadek parkoval pravidelně na místě vyhrazeném pro invalidy, jeho žena, herečka Jitka Čvančarová nechala svou tehdy měsíční dcerku Elenu Emílii v kočárku na ulici.

PRAHA-CENTRUM, březen


Richard Genzer (45)

V červenci zastihly fotoaparáty ženatého Richarda Genzera a jeho čerstvě prozrazenou milenku Markétu Jiránkovou při akci Partičky na Konopišti.

KONOPIŠTĚ, 29. července

Oldřich Kaiser (57)

Herec prožil od konce ledna více jak čtvrt roku v protialkoholní léčebně v Červeném Dvoře. V květnu se už ale ukázal na premiéře filmu Líbáš jako ďábel s novou známostí.

PRAHA-CENTRUM, 17. května


Ondřej Vetchý (50)

I když jsme ho načapali ve společnosti půvabné blondýny, spekulace ohledně nové lásky se nepotvrdily.

PRAHA-CENTRUM, 24. června

Zdeněk Troška (59)

Režisér si užil láskyplný máj po svém. Byli jsme u toho, když si k sobě na návštěvu pozval dva hochy.

PRAHA-CENTRUM, 7. května

Ondřej Sokol (41)

Herec a režisér si po loňském rozvodu našel o dvacet čtyři let mladší přítelkyni. Svojí »sedmnáctku« bral na noční procházky.

PRAHA-LIBEŇ, 5. září


Aňa Geislerová (36)

V březnu se vdaná herečka procházela s miliardářem Martinem Shenarem (48). V dubnu již opustila rodinu a vracela se pouze za dětmi.

PRAHA-HOLEŠOVICE, 24. března

Lubomír Štrougal (88)

Legendární předseda vlády z totalitních dob, který proslul svojí vášní pro chalupářství a sport, už žije v ústraní, přičemž půl roku žije v Praze na Proseku a půl roku na své chalupě Na Kobyle u Jizerky na Liberecku.

PRAHA-PROSEK, 19. října

Milouš Jakeš (90)

Předlistopadový generální tajemník ÚV KSČ, jehož odchod z funkce v roce 1989 slavila většina národa, dožívá ve vile na pražské Hanspaulce s krásným čtrnáctitisícovým důchodem.

PRAHA-DEJVICE, 10. července

Marie Kabrhelová (87)

Někdejší papaláška č. 1, která vedla Český svaz žen, se vyhýbá veřejnosti. Na svůj věk stále vitální stařenka vede se svým manželem uzavřený život v bytě pražských Nuslích. Část roku tráví ale také na chalupě na Jihlavsku.

PRAHA-NUSLE, 22. srpen




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.