Whitney Huston (†48) popravili nájemní zabijáci! Existuje video, tvrdí detektiv | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Whitney Huston (†48) popravili nájemní zabijáci! Existuje video, tvrdí detektiv

Whitney Houston
Whitney Houston (Profimedia.cz)

Se šokující zprávou se vytasil soukromý detektiv Paul Huebl. Podle něj slavná zpěvačka, která zemřela letos 11. února, neodešla ze světa kvůli předávkování, ale byla zavražděna. Pro své tvrzení má prý důkazy včetně záběrů z kamer.

Dodnes nebylo uspokojivě vysvětleno, jak slavná hvězda opravdu zemřela. Protože však Whitney užívala drogy, předpokládalo se, že právě ony, v kombinaci se srdeční vadou, byly příčinou jejího skonu. Jenže americký detektiv tvrdí, že šlo o vraždu. „Mám důkazy poukazující na to, Whitney Houston byla obětí útoku dvou mužů, kteří byli vysláni na vyřízení dluhů, které zpěvačka měla za drogy,“ prohlásil Huebl s tím, že se důkazy, které čítají i záběry z kamer, hodlá zveřejnit. Na nich je údajně dvojice mužů, která se snažila dostat ke zpěvačce do hotelového pokoje.

Podle detektiva dlužila Whitney za drogy v přepočtu 30 milionů korun. A tento dluh se jí měl stát osudným. A Huebl jde v svém tvrzení ještě dál. Přestože ve spisu není ani slovo o stopách útoku na zpěvaččině těle, detektiv tvrdí pravý opak. Na jejím těle prý byla zranění, která si musela způsobit během boje o život, prozradil magazínu US Today.

1459572:gallery:true:true



Autor:  ph

Přečtěte si
jerry
27. 12. 2012 • 20:49

To má logiku. Dluží mi třicet mega, tak ji nechám zabít, abych ani část těch prachů už nikdy neviděl. . To je stejná kravina jako napsat, že je Hanychová supermodelka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.