Miss Doleželová: Vánoce v Malajsii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miss Doleželová: Vánoce v Malajsii!

Jana (vpravo) se svými konkurentkami z Macau a Taiwanu, které se společně utkají v soutěži Miss Queen v Kuala Lumpur.
Jana (vpravo) se svými konkurentkami z Macau a Taiwanu, které se společně utkají v soutěži Miss Queen v Kuala Lumpur.

PRAHA/MALAJSIE – Jana Doleželová (25) stráví poprvé Vánoce v zahraničí a bez své rodiny! Zapletalova Miss ČR z roku 2004 totiž na začátku prosince odletěla do Malajsie, kde se utká o titul Miss Queen of the Year International.


„Je mi z toho trošku smutno, vždycky jsem byla v tuhle dobu v Čechách. Ale účast na této soutěži se nedala prostě odmítnout,“ řekla deníku Aha! v telefonickém rozhovoru kráska, která si tedy se sháněním dárků na poslední chvíli rozhodně nemusí dělat starosti. „Vánoční svátky prožiji společně s dalšími pětapadesáti dívkami z celého světa cestováním po této exotické zemi,“ svěřila se nám Jana, která se z Kuala Lumpur vrátí až 3. ledna. „Naštěstí za mnou přiletí můj Richard, tak se tu nebudu cítit tak sama,“ těší se modelka na svého přítele, který ji přijede na soutěž podpořit. „Finálový večer máme 30. prosince, takže na Silvestra budu tím pádem určitě odpočívat. Na večer bude pro soutěžící, jejich známé a organizátory soutěže připravena Silvestrovská párty, tak se tam půjdu také podívat,“ dodala Doleželová.


Autor: (son)
Foto: archiv Jany Doleželové

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.