EXKLUZIVNĚ: Helena Vondráčková ukázala vnoučka Denise (1) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

EXKLUZIVNĚ: Helena Vondráčková ukázala vnoučka Denise (1)

Šťastná rodinka: babička Helena, děda Martin a vnouček Denis.
Šťastná rodinka: babička Helena, děda Martin a vnouček Denis. (Foto Aha! – Martin Pekárek)

Prožila jedny z nejkrásnějších Vánoc posledních let. Zpěvačka Helena Vondráčková (65) si totiž část svátků užila s nevlastním vnoučkem Denisem (1), tedy potomkem syna svého manžela Martina Michala (52) Antonína (27). A jak se mohl deník Aha! exkluzivně přesvědčit, malý raubíř babičku i dědu miluje.

Helena a Martin se setkali s částí svých rodin na svátečním obědě v restauraci na Malé Svaté Hoře u Mníšku pod Brdy. Přijeli sem z nedaleké Řitky, kde bydlí. „Jsem moc ráda, že jsme se pohromadě potkali. Malý Denis je rozkošný,“ řekla Aha! Helena. Chvíli si hrála s vnoučkem ona, chvíli děda Martin.

S Denisem přijela na rodinnou sešlost maminka Zuzana, její manžel Antonín Michal dorazil o chvíli později. Měl totiž ještě nějaké vyřizování. Mladý podnikatel v posledních týdnech čelí obvinění z krácení daní, a má tedy plno starostí. „Ale stojíme za ním,“ připomněl při svátečním obědě jeho táta Martin Michal. Samotný Štědrý den prožila Helena Vondráčková s manželem v Řitce. Většinu dne ale jako správná hospodyňka trávila v kuchyni, kde na ni dohlížela psí slečna Elza.



Přečtěte si
lillyli
7. 1. 2013 • 07:50

Já myslím, že už to ví...že je pro ně zajímavá jen jako pokladnička, ale co teď už? Vždyť nikoho jiného nemá!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.