Luba Skořepová (89) čeká na životní lásku: Najala si vizážisty! Ať jsem kočka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Luba Skořepová (89) čeká na životní lásku: Najala si vizážisty! Ať jsem kočka!

O vlasy se stará Roman Tolmatský.
O vlasy se stará Roman Tolmatský. (kre)

Tady mi to postavte, tady učísněte, zadek natupírovat, líčka trochu dočervena a rty růžové, ať jsem kočka. Herečka Luba Skořepová (89), která ještě před dvěma měsíci ležela na operačním sále kvůli problémům s trávicím traktem, se dala dohromady a už nahání mladé koloušky. Aby vypadala mladistvěji, dokonce si vyžádala sličného kadeřníka a stylistu.

„Čekám na lásku a chci mladého chlapa. Nechci žádného starého páprdu, rozhodně ne nad šedesát, co bych s ním dělala,“ svěřila se Aha! Skořepová, které už táhne na devadesát. Přesto chce vypadat stále svěže a mladě.

„Nemůžu chodit mezi lidi neupravená, protože nikdy nevím, kdy tu lásku potkám,“ dodala Luba, která si dokonce k ruce pořídila izraelského stylistu Alexe Vernika a jeho kolegu, kadeřníka Romana Tolmatského. Tito dva muži ji totiž v minulosti nalíčili maličko jinak, než byla zvyklá, a od té doby se dožaduje jejich služeb. „V mém věku už se holt musím připravit,“ svěřila se na křtu vína, jež majitel pojmenoval po sympatické herečce.



Přečtěte si
repro
23. 12. 2012 • 12:14

To už si nemůže udělat ani srandu?

monza
23. 12. 2012 • 11:50

Každému,kdo má kousek mozku v kotrbě,je jasné vy hlupáci, že to bylo od paní Skořepové míněno jako nadsázka!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.