Anketě Sportovec roku vládly tenisové krasotinky: Maminy a dominy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Anketě Sportovec roku vládly tenisové krasotinky: Maminy a dominy!

Barbora Špotáková (atlet ika) „Všechno špatně! Přestože je útlá, stříbrné šaty jí přidávají. V módě evidentně tápe, chtělo by to poradu s odborníky.“
Barbora Špotáková (atlet ika) „Všechno špatně! Přestože je útlá, stříbrné šaty jí přidávají. V módě evidentně tápe, chtělo by to poradu s odborníky.“ (Foto Aha! - Mária Rušinová)

Byla to nejen přehlídka elitních sportovců, ale i hotová módní exhibice! Na slavnostním vyhlášení ankety Sportovec roku soutěžily mezi sebou róby, účesy i lodičky, k vidění byly všemožné kreace. Vše pro deník Aha! pozorně sledoval i vyhlášený stylista Filip Vaněk. A nejen jeho nejvíce okouzlily vyzývavé sexy blondýny Nicole Vaidišová s Ester Sátorovou, partnerky tenistů Štěpánka s Berdychem! A kdo naopak totálně propadl? Královna roku 2012 Barbora Šppotáková!

Karolína Erbanová (rychlobruslení)

„Ocenil bych před takovou akcí návštěvu kadeřníka, jinak bez vážnějších výhrad.“

Andrea Hlaváčková (tenis)

„Krásné šaty, doufám jen, že boty nezapomněla doma... Celkový styling se mi ale zdá nehotový.“

Lucie Hradecká (tenis)

„Závěs na krku neladí s aplikacemi na ramínkách, boty jí zkracují nohy. Volba šatů není dobrá, vlasy prahnou po kadeřníkovi.“

Miroslava Knapková (veslování)

„Evidentně inspirovaná ruským stylem. Vcelku krásný účes kazí přeplácané zdobení na šatech a plisé v oblasti břicha.“

Barbora Špotáková (atletika)

„Všechno špatně! Přestože jej útlá, stříbrné šaty jí přidávají. V módě evidentně tápe, chtělo by to poradu s odborníky.“

Nicole Vaidišová & Ester Sátorová

„Dvě světlé chvilky na poli stylingu mezi českými sportovci. Obě krásné boty, Ester i nádherné hodinky, vytkl bych jí jen zip na boku. Jinak obě super styling!“

Nejčervenější
Barva šatů vystihovala i stav mysli. Rychlobruslařka Karolína Erbanová (20) oblékla červené šaty a červenala se i při vstupu na pódium. „Já jsem zvyklá vylézt na pódium, převzít medaili a zamávat. Teď jsem ale musela i mluvit,“ přiznala.

Nejodvážnější
Ta má ale kuráž! Někdejší tenisová hvězda Nicole Vaidišová (23) dělala garde manželovi Radku Štěpánkovi a byla hodně vyzývavá. Pod průhledné šaty si nevzala podprsenku a větší část jejích ňader tak byla »volně« k nahlédnutí!

Nejpřítulnější
Byli jako dvě hrdličky. Tenistka Andrea Hlaváčková (26) je až po uši zamilovaná do svého italského přítele Fabrizia a během galavečera se k němu v jednom kuse tulila. „Na, lásko, ochutnej ten jahodový koláč,“ nabádal ji Fabrizio při rautu.

Jak se stát Sportovcem roku?

Oštěpařka Špotáková: „Moje kritérium bylo obhájit zlato. Zasloužila jsem si to.“

Tenista Štěpánek: „Takže mám jedinou šanci, jak anketu ovládnout: vyhrát olympiádu v oštěpu.“

Tenista Berdych: „To je málo. Musel bys alespoň dvakrát, ale tím by se to vlastně jenom vyrovnalo.“

Tenista Štěpánek: „Takže třikrát. Hmm, to už asi nestihnu.“

Rychlobruslařka Erbanová: „Mně by to s oštěpem moc nešlo. Mám slabé ruce, při bruslení jsou pořád na zádech. Tak jedině vyhrát dvě různé disciplíny.“



Autor:  as,lup

Přečtěte si
franckajagrova
21. 12. 2012 • 21:43

..nedorazila aby se nepotkala se Sátorovou..

franckajagrova
21. 12. 2012 • 21:42

Ester se ani neobtěžuje jíst ! Nicole zvolila naprosto šílený účes,rudá rtěnka se taky nehodila. Letos mi tam chyběla Sáblíková !

mrum
21. 12. 2012 • 18:29

Inu to je tak, když teplej hodnotí baby... Výhrady typu "celkový styling se mi zdá nehotový" jsou výroky hodné odborníka. Nejvíc se mu líbí nechutná Nicole s visícíma bílýma vakama, opěvovaná Ester se neobtěžuje a vezme jakési vytahané povodňáky s kapsou na nohavici... Erbanová má vlasy upravené, jen pár jednotlových není připláclých, asi jak přišla zvenku, u kadeřníka určitě byla. Hradecká nohy nezkracují boty, nýbrž nevhodně zvolená délka šatů. Přívěsek s ramínkama ladí hezky. Netuším, co je krásného na účesu Knapkové, o té by se zrovna tak dalo říct, že nebyla u kadeřníka... Každopádně šaty i kabelku má šílené, dělají z ní "herdegbabu". Když vesluje, potřebuje rukávem skrýt namakaná ramena. Ach jo!!

franckajagrova
21. 12. 2012 • 15:27

 Co je platný super styling,když je Sátorová anorektička ! Nohy má jak párátka !

lyznik008
21. 12. 2012 • 14:36

zejména doprovodný program a hlavně komentátoři Výborná a rádoby vtipný POKORNÝ.Ve srovnání s Absolonovou a Hámou,kteří nedávno uváěli podobný pořad, byli hrozní.Sportovci byli dobří a i na nich vidět jak je to nudí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.