Vyskočil, to je skokan: Sex s mladou cikánkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vyskočil, to je skokan: Sex s mladou cikánkou

PRAHA – Ivan Vyskočil (60) už novou lásku netají! Na středeční oslavě šedesátých narozenin Vlastimila Harapese s mladičkou Lucií Ferencovou (23) poprvé tvořili oficiální pár a cukrovali jako dva puberťáci!


A ona už má i dítě!

PRAHA – Ivan Vyskočil (60) už novou lásku netají! Na středeční oslavě šedesátých narozenin Vlastimila Hara- pese s mladičkou Lucií Ferencovou (23) poprvé tvořili oficiální pár a cukrovali jako dva puberťáci! „Je to cikánka z Moravy, já se za to nestydím,“ smál se Ivan, když stydlivou Lucii, která vychovává tříletého syna, představoval. Do očí také všechny bila zarážející podobnost Vyskočilovy nové přítelkyně s jeho vypráskanou bulharsko-tureckou exmanželkou Anife (32), která na večírek dorazila také.

„Na blondýnky jsem nikdy nebyl. Líbila se mi v metru, já po ní koukal a ona se zaculila. Když vystoupila, šel jsem za ní, a zeptal se, jestli se na mě usmívala, nebo se mi jenom smála,“ vypravoval deníku Aha! spokojený Vyskočil začátek svého zatím měsíčního vztahu s Lucií. Ta se živí jako externí pojišťovací agentka a vychovává syna, kterému je tři a půl roku. „Lucie má svůj byt, ale od té doby, co se známe, tak ho moc nevyužívá,“ mrkl na nás populární herec s tím, že hodně času tráví spolu, a stejně jako kdysi říkal o exmanželce Anife, ani Lucii zatím »hlava nebolí«. Inu, jak prohlásil Luciin soused z Oder: „Kdo zkusil černou, jinou už nechce!“ A o divokém sexu Vyskočila s mladou cikánkou si už pomalu štěbetají vrabci na střeše...

Kliknutím zvětšeteLucie pochází z moravského města Odry, kde žije i její maminka Jaroslava Siváková. Ta prý dává dceřinu vztahu s hercem volný průběh a nijak do něj nehodlá zasahovat. Sama Lucie žije v Praze od svých osmnácti let, kdy do hlavního města odjela za svým přítelem Jardou, se kterým v devatenácti letech otěhotněla. A co na novou přítelkyni Ivana Vyskočila říká jeho syn Jakub, který s tátou prožíval jeho bouřlivý rozvod s Anife? „Lucii znám. Po zkušenostech z letošního rozvodu jsem zatím obezřetný, ale to není chyba Lucie. Jen jsem tátovi poradil, aby do rodiny neadoptoval žádné děti,“ říká mladý Vyskočil s narážkou na syna Anife, kterého populární herec adoptoval a musel živit.


Autor: Petr Macek, Miroslav Graclík
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.