Smrt exředitele Českého rozhlasu Kasíka (†65): Byl na pohřbu Hegerlikové a za pár hodin zemřel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smrt exředitele Českého rozhlasu Kasíka (†65): Byl na pohřbu Hegerlikové a za pár hodin zemřel!

Václav Kasík ještě stihl rozloučení s Hegerlikovou, pak sám zemřel.
Václav Kasík ještě stihl rozloučení s Hegerlikovou, pak sám zemřel. (Koláž Ahaonline.cz)

Ještě v pondělí odpoledne se bývalý generální ředitel Českého rozhlasu a České filharmonie Václav Kasík (†65) zúčastnil posledního rozloučení s herečkou Antonií Hegerlikovou (†79). Byl dojatý ze slov herce Tomáše Töpfera (61) i ze vzpomínek její dcery. Několik hodin na to měl Kasík mozkovou příhodu a zemřel. Natolik ho pohřeb slavné herečky, s níž udržoval kontakt, rozrušil...

Je to k neuvěření! Ve strašnickém krematoriu, kde se Kasík a další lidé loučili s Hegerlikovou, teď pravděpodobně bude mít pohřeb on sám. Herce jako Tomáše Töpfera nebo Gabrielu Vránovou (73), kteří se s ním v pondělí na pohřbu potkali, to šokovalo. „To je strašné. Jeden den se s tím člověkem vidíte na pohřbu a on druhý den zemře,“ prohlásila Vránová.


„Byl se tam rozloučit s Antonií proto, že byla také vynikající rozhlasovou herečkou. Nezapomínejme, že Václav Kasík byl deset let ředitelem Českého rozhlasu a udržoval kontakt s umělci. Tedy i s paní Hegerlikovou,“ objasnil Aha! rozhlasový publicista Petr Burda, proč se Kasík na pohřbu objevil.


Před krematoriem Kasík vykouřil cigaretu a povídal si se známými. Uvnitř obřadní síně stál v kabátu v zadní části. Nic nenasvědčovalo tomu, že by mu nebylo dobře. Po posledním rozloučení se podepsal do kondolenční knihy a odjel ze Strašnic do města. Druhý den večer ho postihla mozková příhoda. Po převozu do nemocnice zemřel.



Přečtěte si
britva
21. 12. 2012 • 16:06

tady je jedno ponaučení. chcete - li se dožíti vysokého věku, tak nevymetejte póhřby a raději se doma válejte s mladejma roštěnkama

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.