Kolaps Petra Nárožného! Chytil se za hrdlo, sípal, nemohl stát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kolaps Petra Nárožného! Chytil se za hrdlo, sípal, nemohl stát!

Petr Nárožný hazarduje se svým zdravím. V pátek nemohl stát na nohou, a včera už se opět vydal do divadla.
Petr Nárožný hazarduje se svým zdravím. V pátek nemohl stát na nohou, a včera už se opět vydal do divadla. (Aha! – Marek Hofman, Marek Pátek)

Nemohl dýchat, měl zarudlý krk, nedokázal stát na nohou a těžko si dokázal představit, že by se ten večer postavil na jeviště. Herec Petr Nárožný (74) zažil černý pátek i víkend...

Divadlo Bez zábradlí principála Karla Heřmánka už týden řeší problémy s herci, kteří na jevišti padají jako švestky. Nedělní dehydratace organismu zapříčinila odvoz herce Zdeňka Žáka (60) do nemocnice. Do dnešního dne není schopen hrát, jeho včerejší představení bylo opět zrušeno. A stejně dopadla i páteční komedie S tvojí dcerou ne, kde měl excelovat Petr Nárožný.


Co tak vážného se mu přihodilo? „Nemohl se postavit na nohy. Těžko by to ustál. Odešel už ráno a pak hned volal, že večer do divadla nepřijde. Měl zarudlý krk, stažené hrdlo, nemohl skoro mluvit, prostě zkolaboval,“ popsal páteční smutnou příhodu Václav Hanzlíček, šéf agentury, která herce zastupuje.

Sám Nárožný však velmi hazarduje se svým zdravím. Ještě v sobotu si dal oraz a v neděli nadopován všemi možnými léky vyrazil na akci. Včera už dokonce opět vstoupil na divadelní prkna. „Volal, že se nadopuje, ale na dnešní představení dorazí. On musí vědět, jak je na tom zdravotně,“ dodal včera odpoledne Hanzlíček. Herec však nechal veškeré vyřizování na svém šéfovi a celý den nezvedal telefon...

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
defakto
18. 12. 2012 • 21:17

z těch peněz co se za nimi neustále honí !

Klausovka
18. 12. 2012 • 15:48

přesně tak ! jde mu o prachy ! je to hamoun skupuje kde co a pak se z toho hroutí! je to xindl

hu11
18. 12. 2012 • 13:04

Sopky bouchají a Nárožný má kolaps. Trochu dříve

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.