Pohřeb Antonie Hegerlikové (†89): Smuteční sál zel prázdnotou… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pohřeb Antonie Hegerlikové (†89): Smuteční sál zel prázdnotou…

Smuteční sál zel prázdnotou
Smuteční sál zel prázdnotou (Aha! - Pavel Machan, Roman Souček)

V pondělí odpoledne proběhlo ve velké síni strašnického krematoria poslední rozloučení s herečkou Antonií Hegerlikovou. Smuteční síň však nebyla ani ze čtvrtiny obsazená! Kromě rodiny se přišla rozloučit jen hrstka hereckých kolegů.

Zřejmě nejočekávanějšímu smutečními hosty měly být herečky Jiřina Jirásková (81) a Jiřina Bohdalová (81). První z jmenovaných ale nedovolil cestu na pohřeb špatný zdravotní stav, proč nedorazila Jiřina Bohdalová se nám bohužel nepodařilo zjistit.

 

Slova u řečnického pultu se ujal současný ředitel Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer (61), který během svého projevu zalitoval, že se po nástupu do divadla se slavnou herečkou už na jeho prknech nesetkal. Kromě Töpfera se u rakve objevil také herec a moderátor Petr Vágner (35), kterého Hegerliková učila hereckému řemeslu. Přišla také Gabriela Vránová (73), která na svou zesnulou kolegyni nedá dopustit.

Velkým překvapením byla návštěva Františka Filipa (82), režiséra seriálu F. L. Věk, ve kterém Hegerliková zářila. Její role v tom seriálu byla jednoznačně největší,“ prohlásil Filip. Skromný obřad bez záplav květin skončil tak rychle, jak začal. Rodina si navíc přála vynechat zapisování do kondolenčních knih. Antonie Hegerliková zemřela 11. prosince v ranních hodinách.

 O TOM, JAK ANTONIE HEGERLIKOVÁ NĚKOLIKRÁT SMRTI UNIKLA, SE DOČTETE V ÚTERNÍM TIŠTĚNÍM VYDÁNÍ DENÍKU AHA!

 



Přečtěte si
mrum
18. 12. 2012 • 09:49

To ja zajímavé.... na Blesku psali, jak tam "přišlo spoustu" lidí. Možná, že "spoustu" = málo? To je tak, když má někdo velké oči a myslí si, jak nebožka byla oblíbená... Jste té Jiřce nezavolali, aby dorazila a vzala

gabi50
17. 12. 2012 • 19:53

Když jsme domlouvali pohřeb tatínkovi, paní v pohřební službě nás na toto speciálně upozorňovala, abychom zvážili, kolik lidí přijde a podle toho se rozhodnout, zda zvolit malou nebo velkou obřadní síň, doslova nám řekla, že je lepší, když je malá síň přeplněná, než když se ve velké motá jen pár lidí. Zvolili jsme tehdy velkou síň a naštěstí se s ním přišlo rozloučit tolik lidí, že se tam pomalu nevešli . Když vidím teď pohřeb paní Hegerlíkové, tak je mi jasné, co měla na mysli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.