Herec Jan Kříž se zřítil mezi diváky! Čtyři lidé utrpěli vážná zranění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Jan Kříž se zřítil mezi diváky! Čtyři lidé utrpěli vážná zranění!

Kříž zranil sebe i několik diváků.
Kříž zranil sebe i několik diváků. (Aha! - Dan Černovský)

Herec a zpěvák Divadla Kalich Jan Kříž (27) měl včera smolný den! Při představení Robin Hood, v němž hraje hlavního hrdinu Robina z Loxley, se s ním utrhlo lano a z několikametrové výšky spadl přímo na hlavy diváků! V Jungmannově ulici v centru Prahy musely zasahovat dvě sanitky!

Herec a zranění diváci, kteří podle prvních zpráv utrpěli lehká až středně těžká zranění, potřebovali lékařsou nemoc. "V divadle Kalich byly zraněny čtyři osoby, dvě ženy a dva muži. Všechny jsme převezli do pražských nemocnic," uvedla mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová. Šrám na hlavě utrpěl i 6letý chlapec, toho prý ale jeho babička odmítla předat lékařům.



Jana Kříže alternují v představení Tomáš Savka nebo Václav Noid Bárta a skoro se začíná zdát, zdá se, že je role Robina z Loxley prokletá. Nešťastně skončil i souboj Rovinovy družiny s Kelty na zkoušce muzikálu před dvěma roky, kdy si tehdejší představitel hlavní role Ján Jackuliak poranil nohu a musel chodit o berlích. Tehdy jej alternoval Kříž a Bárta...

1459572:gallery:true:true

Včerejší odpolední představení zůstalo nedohrané a zprvu se zdálo, že to večerní se neuskuteční. Divadlo ale zajistilo za Kříže alternaci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.