Nové moderátorské duo Czadernová a Suchoň: Milenci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nové moderátorské duo Czadernová a Suchoň: Milenci?

Renátě a Petrovi společné moderování sedí. A prý k sobě měli blízko i v soukromí.
Renátě a Petrovi společné moderování sedí. A prý k sobě měli blízko i v soukromí. (TV Nova)

Stačilo první vysílání nové moderátorské dvojice Televizních novin a do Aha! se z chodeb televize Nova doneslo: vdaná Renáta Czadernová (27) a zadaný Petr Suchoň (28) k sobě měli před časem citově blízko. „Petr byl do ní zamilovaný, ale respektoval, že je vdaná,“ tvrdí náš zdroj. Byli milenci?

Tím, že se znají už dlouho a rozumí si, se Petr a Renáta nikdy netajili. Teď se ale zdá, že jeden k druhému dříve chovali určité city. „Renáta byla citově vyprahlá z manželství a upínala se k Petrovi. Hodně si spolu povídali, občas zašli i ven. Ale co vyprávěl, tak respektoval, že je vdaná,“ tvrdí kolegyně obou moderátorů.

Byli tedy milenci? „Není to pravda,“ napsal Aha! Suchoň a diplomaticky dodal: „Jestli jsem z ní paf? Vždyť to je každý, je to krásná ženská!“


Petr je už více než rok zadaný. Jeho přítelkyní je studentka Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Tereza (21). A co na naše zjištění říká Czadernová, která je údajně v rozvodovém řízení s manželem Davidem Ochmanem (35), jehož si brala v létě roku 2010? Do uzávěrky toho vydání nám nezvedala telefon.

1459572:gallery:true:true





Autor:  kre

Přečtěte si
adam.jacques
14. 12. 2012 • 21:11

Nejvíc mě dostalo, když tuhle někde psali, že má Suchoň sošné tělo a břicho samý sval Myslím, že redaktor sval v životě neviděl...

valenta008
14. 12. 2012 • 15:06

Hlavně,že jim jde moderování a budou mít opravdové zprávy a ne krimiústřednu.Navíc mluví i dobře česky a ne DRUHOŘADOU češtinou jako na čt Augustová(ta si ji prosadila už za totáče ve Vlaštovce a teď se tomu kdo chce uspět musí podřídit),nebo Petrovič,Takáč,Niklová,naučila se to i Pisařovicová a vychytralá je Hrušková,která pro jistotu v jedné větě řekne - demokratÉ mohou,ale komunistI nemŮŽOU.Ještě že tito polovzdělanci ještě nezlikvidovali sporťáky Bartůška a Peřinovou,kteří mluví prvotřídní češtinou.Na žádné tel.stanici se nemluví tak hrozně jako moderátoři v čt a to je důkaz,že dostat se mezi ně a udržet se je problém.

alokon
14. 12. 2012 • 14:28

"kre"´= údajně KRETÉN

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.