EXKLUZIVNĚ! Karel Gott a jeho parta obrů! Před kým ho chrání? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

EXKLUZIVNĚ! Karel Gott a jeho parta obrů! Před kým ho chrání?

S takovými pořízky v zádech se Karel nemusel ničeho obávat.
S takovými pořízky v zádech se Karel nemusel ničeho obávat. (Foto Aha! – Pavel Machan, Jiří Krušina, František Jirásek, ara)

Minulý týden skončilo náročné šestnáctikoncertní turné Karla Gotta (73) po Česku a Slovensku. Tak velká show tu ještě nebyla! A Nedělní Aha! v zajímavostech celou šňůru rekapituluje. Fotografie vesměs ze zákulisí jsou exkluzivně z Mistrova archívu.

Kromě květin dostal i tanga

Na každém koncertu dostal Karel náruče květin, během turné přes tisíc pugétů. Odnášel si ale i nečekané dárky: boxerské rukavice podepsané Muhammadem Alim nebo rajcovní tanga. Ty mu k jevišti přinesla v Olomouci mladá blondýnka. „Mám pocit, že noc bude ještě hodně dlouhá,“ mrkl šibalsky.

Oblékal ho tajemník

Každý koncert propotil Karel tři košile. Ve vytápěném stanu za jevištěm mu s převlékáním pomáhal jeho tajemník Jan Adam. „Nejnáročnější bylo před začátkem koncertu zapnout Karlovi speciální ozdobný pás a v první polovině koncertu ho rozepnout. Často měl co dělat, aby stihl včas nástup na scénu,“ prozradil Adam.


Nabušená ochranka

Bodyguardy Karlu Gottovi dělala pětičlenná ochranka Lambo Daniela Josefiho. „Byla to rozhodně nejlepší ochranka během mé dvaapadesátileté kariéry. Cítil jsem, že se na kluky můžu na sto procent spolehnout,“ chválil pořízky Mistr.

Sexy »křoví«

Taneční soubor La Clave de Osha, který se připojoval při Lady Carneval, vedla a choreografii pro něj připravila přítelkyně zpěváka Ondřeje Rumla – čokoládová Kubánka Doris Martinéz.

Snědlo se 700 večeří

O plné žaludky celého týmu se staral tříčlenný Big Brother Catering, který během turné navařil na 700 teplých večeří a na každý z koncertů pekl jiné domácí koláče a moučníky.


V Olomouci všichni mrzli

Koncert v Olomouci malém neproběhl, protože pořadatelé starý zimní stadion vytopili jen na 13 °C. Gott vystoupil netradičně v šále a v kabátu a vedle plynového topení.

Duet s pětiletým capartem

V Bratislavě měl Mistr na pódiu malého parťáka. Pětiletý syn slovenského promotéra Alex si přímo na pódiu střihl letitý hit Beatles.

Nellynka na jevišti

Nejmladší dcera Karla Gotta Nelly Sofie (4) se v závěru bratislavského koncertu prošla s tátou a jeho hosty po přehlídkovém mole. Před koncertem se v zákulisí schovávala za tatínkovy nohy.

1459572:gallery:true:true

Dorazil hokejista Šatan

K nepřečkání byl koncert v Bratislavě pro dvě děti slavného slovenského hokejisty Mirka Šatana, který patří se svou manželkou, operní zpěvačkou Ingrid, k nadšeným fanouškům Zlatého hlasu z Prahy.

Synovi Mareše se udělalo nevolno

Ani do konce první poloviny koncertu v Českých Budějovicích nevydrželi synové Leoše Mareše, Matěj a Jakub. Ten si jednou dokonce musel odběhnout do zákulisí, neboť se mu udělalo špatně a chtělo se mu podle jeho vlastních slov strašně blinkat. A tak Monika Marešová oba synky vzala a odjeli domů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.