Dana Batulková: Syn Jakub Prachař pořád věří na Ježíška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dana Batulková: Syn Jakub Prachař pořád věří na Ježíška!

Danu Batulková prozradila tajemství Jakuba Prachaře
Danu Batulková prozradila tajemství Jakuba Prachaře (Koláž Ahaonline.cz)

Pohádku o tom, že dárky nosí Ježíšek, se každý rodič snaží v myslích svých dětí udržet co nejdéle. Udělala to tak i herečka ze seriálu Cesty domů Dana Batulková a svým dětem pravdu ještě neprozradila, i když už jsou obě dospělé.

Když byli Jakub Prachař a jeho sestra Marjánka ještě malí, vždycky zůstávali se svým dědečkem a vyhlíželi, jestli Ježíšek letí od západu. A jejich maminka Dana Batulková měla dost času nanosit dárky pod stromeček. "Tenhle rituál dodržujeme dodnes, přestože děti už jsou velké. A vždycky se při něm moc nasmějeme. Já jsem vlastně nikdy svým dětem neřekla, že Ježíšek není," směje se herečka.

Když byla ona sama malá, přála si vždycky živé zvíře, ale nikdy jej nedostala. Zato chodící panenku, která byla tehdy stejně velká jako ona, pod stromečkem našla. "Vždycky si přeju, abychom byli na Vánoce hlavně všichni spolu, což se mi i letos splní budeme s dětmi, mým přítelem Ondrou a mými rodiči," popisuje Batulková. O vánoční cukroví se stará její maminka. "Já to sice taky umím, ale protože před Vánoci bývá hodně práce, nemám na to tolik času," vysvětluje herečka.



Autor:  cra

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.