Těhotná Alice Bendová: Hrozí jí operace ňader? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Alice Bendová: Hrozí jí operace ňader?

PRAHA – Sotva se provalilo dvouměsíční těhotenství sexy herečky Alice Bendové (33), všem projela hlavou stejná myšlenka…


Nebudou implantáty vadit při kojení?

Přestože to Alice nikdy oficiálně nepřiznala, většina jejích fanoušků má za jistou věc, že hereččiny bujné vnady nejsou divem přírody, ale prací šikovného plastického chirurga. Otázka, která každého v případě těhotné hvězdy »primáckých« Rodinných pout napadá, je tedy jasná: bude Alice moci své miminko bez problémů kojit? A nechá si v případě potíží implantáty vyoperovat?

V některých případech mohou mít totiž ženy po plastické operaci ňader při kojení problémy. „Manžel mi dal silikonové implantáty jako dárek ke svatbě,“ říká žena, která nakonec kvůli plastice prsou své dítě kojit vůbec nemohla. „Musela jsem pak kvůli tomu na operaci,“ dodává s tím, že před zákrokem ji všichni ujišťovali, že nic takového nehrozí. Její zážitek je starý deset let, tedy přibližně z doby, kdy měla podle spekulací plastickou operaci ňader podstoupit i Alice Bendová.

Primářka Kliniky plastické chirurgie LaserPlastic Marta Moidlová, které projdou rukama ročně stovky pacientek, ale potencionální klientky uklidňuje. „Dříve se lišil způsob uložení, i tehdy však k problémům docházelo minimálně. Pokud nedojde při operaci k poškození mléčné žlázy, a to dnes nehrozí, nemá implantát na kojení žádný vliv,“ říká Moidlová s tím, že ani v Jižní Americe, kde se běžně nechávají upravovat dospívající děvčata, se podobné problémy běžně neobjevují. „Implantáty jsou bezpečné. Silikon se nevstřebává do těla, plod či miminko nijak neohrožuje. Po kojení sice prsa mohou povisnout, implantáty na to ale nemají vliv,“ dodává její kolega.

A co na to Alice? Odmítá cokoliv říct: „Moje prsa i těhotenství jsou tabu!“


Autor: Petr Macek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.