Zadlužená Lenka Kořínková: Návrat k exmanželovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zadlužená Lenka Kořínková: Návrat k exmanželovi!

Podle všech informací spolu mají skvělý přátelský vztah.
Podle všech informací spolu mají skvělý přátelský vztah. (TV Prima)

Jestli někdo umí opravdu překvapit, tak je to Lenka Kořínková (56), hvězda filmu Holky z porcelánu, která se už několikrát pracně zbavovala cejchu psychopatické alkoholičky. Do vánočního speciálu VIP Prostřeno si teď coby svého parťáka k plotně pozvala exmanžela Davida Holase (39)! Jsou snad s mladým fotografem opět spolu? Že by si k Vánocům nadělila staronovou známost?!

Holas před lety využil Lenčino šťastnější období a skrze její slávu se zviditelnil a nadělal si kontakty. Manželé spolu dokonce odcestovali do Austrálie a Ameriky, ale s nepořízenou se vrátili do Čech. Před devíti lety Kořínková opět sáhla po lahvi, a to jejímu mladému partnerovi posloužilo jako dobrá záminka pro odchod. Opustil ji a jejich vztah tak nějak vyhasínal.

Chvíli žili odděleně a Kořínková se kasala, že jí to takhle vyhovuje a nevěry neřeší. Později nebyli vůbec v kontaktu. Teď je ale, zdá se, všechno jinak – v předvánočním VIP Prostřeno vaří společnými silami pro tři další dvojice, konkrétně Pavla Vítka (50) a Janise Sidovského (44), Felixe Slováčka (69) s Dádou Patrasovou (56) a Zbyňka Merunku (62) a jeho paní Sašu.


Nahnala snad bývalého k plotně proto, že nemá jiné kamarády nebo blízké? Nebo je to doklad pokusu o znovuvzkříšení staré lásky? „O tom vůbec nepište!“ vyštěkla zděšeně, když jsme se jí včera dovolali. „K mému partnerovi se vůbec vyjadřovat nechci a už vůbec ne po telefonu!“

Proč taková panika? Podle lidí ze štábu jim to přitom během natáčení náramně klapalo. „Paní Kořínková je s panem Holasem v naprosto přátelském a harmonickém vztahu. Lenka si ho pozvala, protože vařit se má v párech. U plotny se dobře doplňovali,“ prozradil náš zdroj.

Kořínková už jednou v televizi vařila, její ale jídlo nesklidilo velký úspěch. Coby striktní vyznavačka dělené stravy totiž nikoho svými svéráznými pochutinami neoslnila. „Rozhodně jsem si nemyslela, že by mě mohli pozvat znovu,“ pousmála se.

Co jsme se o ní dozvěděli?

Neobvyklý zájem vzbudilo účinkování Lenky Holas Kořínkové v červencovém VIP Prostřeno! Na povrch vyplula řada zajímavostí o jejím životě. Třeba toto:

  • Kvůli vysokým dluhům si musela nechat napsat trvalé bydliště na Městském úřadě v Jílovém u Prahy, jako to dělají bezdomovci. Fakticky žije v jedné malé místnosti v Kolodějích u Prahy.
  • Má netradiční stravovací návyky založené na střídání tzv. kytičkových a zvířátkových dnů.
  • Knihy o zdravé stravě, jež za život sepsala, jí údajně vydělaly neuvěřitelných 30 milionů korun, všechny peníze ale stihla rozházet. Utrácela hlavně za cestování, alkohol a jiné omamné látky.
  • Od šestnácti let trpěla bulimií (= nadměrný příjem potravin kompenzovaný zvracením). K nemoci ji prý dohnaly věčné otcovy narážky na její figuru.
  • Když si chce pochutnat na buřtguláši, udělá si ho ze sójových párků.

Facebook



Přečtěte si
illis
4. 6. 2013 • 20:52

Nejspíše k těm milionům přišla lehce, jinak by je nemohla tak rychle rozfofrovat a dopracovat se k adrese na obci .

illis
4. 6. 2013 • 20:51

repro , copak evinka 1111 vyvedla, že ji vymazali, jen jestli to zase nepřehnala se srdíčky a palečky .

repro
4. 6. 2013 • 10:38

sympatickemu byvalemu manzelovi - vsetko fajn, mnoho pozitivna, sil, zdravia, stastia a uspechov ;o) Nech sa im dari ;o) Evinka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.