Chcete vyhrát lístky na Dalibora Jandu? Soutěž Aha! o vstupenky na jeho koncert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Chcete vyhrát lístky na Dalibora Jandu? Soutěž Aha! o vstupenky na jeho koncert!

Na koncertě vystoupí Janda se svou dcerou Jiřinou.
Na koncertě vystoupí Janda se svou dcerou Jiřinou. (KAREL KOPÁČ / Aha)

»Hurikán« Dalibor Janda (59) se po čtyřech letech vrací na místo činu. Tedy do pražské Lucerny, kde vystoupí už 17. prosince. Těšit se můžete na jeho nejslavnější hity, jako Žít jako kaskadér nebo Kde jsi?. Sekundovat mu bude jeho dcera Jiřina Anna Jandová (24), která na vystoupeních svého tatínka vystupuje často jako host. Pokud chcete vyhrát lístky na koncert zpěváka s nezaměnitelně chraplavým hlasem, čtěte Aha!.

Kdo ještě vystoupí před Vánoci v Lucerně?

11. 12. Hana Zagorová. Tradiční koncert v Lucerně. Hosté: Marie Rottrová, Petr Rezek a skupina Boom Band! Koncert začne novou písní - Zimní píseň.

22. 12. Helena Vondráčková. Koncertní turné k oslavě životního jubilea Heleny Vondráčkové. Na koncertech ji bude doprovázet kapela Charlie Band pod vedením Charlieho Blažka. Jako host vystoupí David Deyl.

23. 12. Iveta Bartošová. Vánoční koncert Ivety Bartošové a jejích hostů je vyvrcholením reality show TV Pětka, v níž stanice plně podpořila Ivetu při jejím návratu na špičku scény české pop-music.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.