VIDEO Vánoce u Hanychové: Kryšpín je postrach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIDEO Vánoce u Hanychové: Kryšpín je postrach!

Agáta s Kryšpínem.
Agáta s Kryšpínem. (Aha! - Pavel Machan)

Jedna ratolest, dva rozhádaní rodiče, Vánoce za dveřmi… s kým bude dítě vyhlížet Ježíška? Tohle dilema řešili i rodičové Agáta Hanychová (27) a Mirek Dopita (30) a situace jim dopřála uspokojit nejen syna Kryšpína (1,5), ale i je samotné. „Jedu pracovně na Bali, kde budu měsíc, takže jsme si s Kryšpou udělali Štědrý den už v sobotu,“ prozradil hrdě Dopita.

Ten si domů přivedl i svého staršího syna Mirečka (4,5), sezval pár přátel, mezi kterými zpíval koledy i slavný Petr Hapka (68), a Vánoce byly v plném proudu bez ohledu na datum. „Oba kluci byli nadšení, dostali spousty dárků,“ svěřil se bývalý partner Agáty.


Ta bude Štědrý večer trávit se svou velkou rodinou u maminky Veroniky Žilkové (51). „Stromeček jsme už ale ozdobili, aby tu ten duch Vánoc byl. Ozdoby jsem dala jen nahoru, protože Kryšpín by je sundal,“ řekla Agáta. A protože synátor miluje ryby, půjdou si kapříka pustit do rybníka.

Video se připravuje ...

A jak je na tom rebelka s dárky? „Už něco pro syna mám. Jakubovi jsem dárky dala dřív, koupili jsme si nové oblečení na hory, kam také spolu jedeme,“ mrkla šibalsky natěšená Hanychová. Se svým nynějším partnerem Jakubem Prachařem (29) do konce roku vyrazí lyžovat ještě jednou. Babička Žilková se totiž jala přes svátky vnoučka Kryšpína pohlídat.

Facebook



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.