Vendula Svobodová: Dostala dva miliony a dort! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Svobodová: Dostala dva miliony a dort!

Ředitelka nadace Vendula Svobodová si odnesla kromě šeku na dva miliony korun také netradiční dort, na který se sbíhaly sliny i Haně Zagorové.
Ředitelka nadace Vendula Svobodová si odnesla kromě šeku na dva miliony korun také netradiční dort, na který se sbíhaly sliny i Haně Zagorové.

PRAHA – Vendula Svobodová (34) si odnesla šek na dva miliony korun! Prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje si ale tyhle velké peníze neodnesla domů. Celá tato bohatá částka totiž putovala na konto její nadace.


Kliknutím zvětšetePRAHA – Vendula Svobodová (34) si odnesla šek na dva miliony korun! Prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje si ale tyhle velké peníze neodnesla domů. Celá tato bohatá částka totiž putovala na konto její nadace, které byl věnován i charitativní koncert Vánoční královny pro Kapku naděje. Kliknutím zvětšeteVendula se mohla navíc těšit ze speciálního dortu, který dostala a na nějž měla chuť i Hana Zagorová (60).

Hvězdy českého popu se opět sešly na tradičním koncertu Královen, který byl jako každoročně pořádán pro nadaci Kapka naděje. Show, která se uskutečnila v Hudebním divadle Karlín, se tentokrát nesla ve vánočním duchu a vystoupila na ní nejen spousta našich hudebních hvězd, ale přišlo se podívat i několik významných hostů. Kliknutím zvětšeteJednou z těch nečekaných návštěv se stala i Miss World Taťána Kuchařová. „Koncert byl skvělý! Kliknutím zvětšeteNěkteré zpěváky jsem viděla naživo zpívat poprvé. Byl to pro mě zážitek a mělo to úžasnou vánoční atmosféru. Z toho neustálého shonu se mi alespoň na chvíli podařilo uniknout do klidného prostředí,“ nechala se slyšet Kuchařová, která byla nadšená z celého programu.

Ten otevřeli velkým číslem z muzikálu Lví král tanečníci z Universal dancers a zazpívaly Ilona Csáková, Jitka Zelenková a Hana Křížková. Kliknutím zvětšetePředstavení moderované Terezou Kostkovou pokračovalo vánočními písněmi Tichá noc nebo Ave Maria v interpretaci Evy Pilarové a Moniky Absolonové. Zazpívali a velký potlesk sklidili rovněž hosté jako Karel Gott, 4TET Jiřího Korna nebo Kamil Střihavka. Závěr show patřil Haně Zagorové a společné písni Narodil se Kristus Pán. Kliknutím zvětšete

Celkem se vybral jeden milion devět set padesát tisíc korun. Když to zjistila Tereza Kostková, která nyní čeká miminko, tak se spolu se svým přítelem, ředitelem Divadla pod Palmovkou Petrem Kracíkem, rozhodla dát padesát tisíc korun ze svého, aby částku dorovnala na dva miliony korun.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.