Odkopnutý milenec Bočanové: Napral to autem do stromu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odkopnutý milenec Bočanové: Napral to autem do stromu!

Z auta zbyl jen šrot.
Z auta zbyl jen šrot. (Facebook, Koláž Ahaonline.cz)

Strážný anděl exmilence Mahuleny Bočanové Jakuba Vytáčka měl plné ruce práce. Nissan Pathfinder, ve kterém Kuba seděl, totiž vyletěl ze silnice a narazil do stromu, který z něj udělal hromadu šrotu.

Vytáčkovi se naštěstí nic nestalo, a tak se mohl obrázky zdemolovaného auta, které nejspíš nebylo jeho, pochlubit na Facebooku. Na svůj profil umístil foto zničeného vozu a k tomu napsal: „Tak ještě jsem prej na tom světe neudělal vše... Ale vše dopadlo ve finále ok... To jen pro upřesnění protože tamtamy pracují.“

Jakub pak ještě dodal, že je celý, ale že to bylo těsné. „Jediné, co zůstalo celé, je položka pod zadní SPZ...  A k vytáhnutí z té rokle je to tak koncem Května,“ doplnil ještě Vytáček, kterému obratem na jeho profil napsala exmilenka Mahulena Bočanová dotaz, zda je tedy v pořádku.



Jakub s Mahulenou spolu byli zhruba před dvěma lety, kdy je také Aha! načapalo při líbání v jednom z barů. Jenže láska jim dlouho nevydržela a Mahulena Jakuba poslala k ledu jedinou esemeskou poté, co se vrátili ze společné dovolené v Thajsku. Pak už mu prý prostě nezvedla telefon.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.