Nela z Hotelu Paradise: Tohle jsou moje nová prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nela z Hotelu Paradise: Tohle jsou moje nová prsa!

Nela ukázala nová prsa
Nela ukázala nová prsa (Reprofoto TV Prima)

Vítězka kontroverzní reality show Hotel Paradise, Nela Slováková, se rozhodla do světa showbyznysu vkročit s novým hrudníkem. Velikost slávy je podle ní totiž přímo úměrná s velikostí prsou…

Nela Slováková si splnila životní sen a zašla si na plastickou operaci, která jí zvětšila nejen prsa, ale především sebevědomí. S obvodem svého hrudníku totiž nebyla spokojená. A to tím spíš, když se vedle ní v Hotelu Paradise objevily podstatně vyvinutější dívky.



„Asi jako každá holka chci mít velký a pěkný prsa. Neříkám, že se mi teď nelíbí, ale aspoň trošku větší bych je chtěla,“ posteskla si Nela, která se už odhalila v pořadu neohroŽENY.

O velikosti svého poprsí ale neměla jasno. „Když jsem vážila 58 kilo, přiblížilo se to plným trojkám. Teď, když mám 55 kilo, tak jsou to slabý dvojky,“ tvrdila Nela, která se teď může pochlubit silikonovými implantáty.



Více o plastické operaci Nely uvidíte v dnešním Top Star magazínu na Primě.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.