Soutěž o DVD Kliperang - Lucii najdete pod stromečkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Soutěž o DVD Kliperang - Lucii najdete pod stromečkem

Křehká Lucie Vondráčková si k letošním Vánocům nadělila nové DVD i nástěnný kalendář.
Křehká Lucie Vondráčková si k letošním Vánocům nadělila nové DVD i nástěnný kalendář. (: Jakub Ludvík)

PRAHA – Kdo ze čtenářů deníku Aha! se může těšit na nové DVD Kliperang a nástěnný kalendář na rok 2007 Lucie Vondráčkové (26)? Do naší soutěže přišlo mnoho tipů s kým a proč by si měla Lucie zazpívat duet. Nejvíce hlasů bylo pro společnou píseň s její tetou Helenou Vondráčkovou (59).

Mezi dalšími adepty byl například Dan Bárta, Dan Landa, Sámer Issa... A nejodvážnější byl nápad Bohdany Vlasákové, aby Lucie nazpívala duet s Robbiem Williamsem, protože by jim nejen krásně ladily hlasy, ale mohli by i tancovat jako za dob dua Korn – Vondráčková... „Tak to je bomba!“ smála se Lucie, když jsme jí vaše tipy sdělili.

Čtvrtá zpěvačka v letošním Českém slavíkovi zařadila na své nové DVD Kliperang nejen všechny své klipy z aktuálního alba Boomerang jako Vítr, Nech mě jít, Úplně down, Strach nebo Markytánka, ale i několik starších klipů. A taky informace ze zákulisí jejich natáčení a propracované rozhovory. „Zkrátka dvě hodiny muziky, tance a zajímavostí,“ shrnuje Lucie. Na DVD Kliperang a nástěnný kalendář Lucie Vondráčkové se můžou těšit: Bohdana Vlasáková z Pardubic, Blanka Hinterholzingerová z Domažlic a Lucie Mizlerová z Peček.

19.12.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.