Daniel Landa alias Žito 44: Rvačka, kopance, nůž! »Trochu jsem je vychoval!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Daniel Landa alias Žito 44: Rvačka, kopance, nůž! »Trochu jsem je vychoval!«

Kouzelník Žito 44 zazpíval v neděli na vyšehradském cinkání rolničkami.
Kouzelník Žito 44 zazpíval v neděli na vyšehradském cinkání rolničkami. (ČTK)

Nedávno přetransformovaný umělec Daniel Landa (44) v kouzelníka Žita 44 měl podle týdeníku Respekt napadnout tři návštěvníky pražského Vyšehradu. Jednoho z nich prý srazil k zemi a neváhal prý vytáhnout ani nůž!

Ve velmi pozdních hodinách – okolo půl druhé hodiny ráno - měli kouzelníku Žitovi 44 zastoupit cestu tři nepříliš sympaticky vyhlížející osoby u jeho vyšehradského domu. Daniel Landa stáhl okénko svého porsche a vyzval je k odpovědi. „Jste v lásce a míru?“ dožadoval se kouzelník vysvětlení. Jeden z mužů ho měl poslat doslovně »do p*dele«. To ale zapůsobilo jako červená barva na býka. Landa prý vyskočil ze svého vozu, srazil muže k zemi a pak vytáhl nůž.


„Vlezli mi schválně do cesty. Trošku jsem do něj pinknul a byl na zemi. Já jsem ho i kopnul? No jo. Jenom jsem je trochu vychoval, aby věděli, že na Vyšehradě se musejí chovat slušně, pak jsem jim dal ruku a předal je míru a lásce,“ vylíčil Respektu Landa.

Bylo to přímo před mým domem. Občas bývám napadán protilandovskými individui (hecířské články léta fungují, to je jasné) posilněnými alkoholem. Když mi vstupují z chodníku do silnice tři muži a jedna žena spíše levicového vzezření a zjevně posilněni alkoholem, napadlo mě klasické schéma...“




Přečtěte si
fiat
5. 12. 2012 • 12:52

Mnohý zbohatlík má zřejmě obavy o majetek.... u nás zcečla chybí typ slušného kapitalisty, který dá lidem práci.Vznikla jen podezřelá skupina lidí, kteří podivně vydělali a umožňovala jim to polistopadová politcká garnitura. Takové bych nehájila.Komunisté, kteří nezačali spolupracovat a zůstali ve své straně, nejsou na tom s chatrakterem nejhůře, a nejsou žádným strašákem.... to doufám již občan pochopil.

jity
5. 12. 2012 • 12:28

Já jsem na tom, že má ty děti 3. Jednu už dospívající a potom dvojčata, také dívky. Jaké, že by měl čtvrté dítě, jedině manželku Mirjam.

avina
4. 12. 2012 • 13:14

Byli s ním?! Také je tak vychovává,jak říká:kopance,nůž,vulgarita?Měl by se uchýlit mimo dosah lidí-ublíží sobě,budiž ale nevinným lidem?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.