Tereza Maxová: Znám spoustu »pipin«, co ruinují peneženky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Maxová: Znám spoustu »pipin«, co ruinují peneženky!

Nejkrásnější hvězda - Tereza Maxová, symbol elegance i smyslné krásy.
Nejkrásnější hvězda - Tereza Maxová, symbol elegance i smyslné krásy. (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč, Alexandr Malachovský)

Povolání modelky se často potýká se spoustou předsudků, ať už spojených s nízkým IQ, hazardem se zdravím, náklonností k cizím penězům a milostnými avantýrami se sportovci či dvakrát staršími partnery. Beze slova je vyvrací například nestárnoucí modelka Tereza Maxová.

I když i ona přiznává, že v branži potkala spoustu »pipin«, které ruinují peněženky manžela a ručičky jim jdou dozadu. A podle jejích slov nemusí jít nutně o modelky. „Myslím, že některé ze staší generace modelek byly holky to nepohody, které se musely poprat se spoustou nástrah a problémů, které život v zahraničí přinesl. A většinu bezstarostného mládí obětovaly tvrdé práci. U některých dokonce tu peněženku prohrábl manžel,“ popsala své zkušenosti Maxová na iDnes.cz.



Jak se ona sama poprala během svého života s nepřízní osudu? Jak sama říká, nikdo nemá na růžích ustláno. „I já jsem si prošla prošla řadou životních krizí, díky nimž jsem si získala cenné životní zkušenost i nadhled. Vždy je ale důležité mít někoho, kdo vás podrží a nenechá vás padnou na úplné dno,“ řekla jedna z nejkrásnějších českých modelek.



Autor:  cra

Přečtěte si
lukreciaborgia
5. 12. 2012 • 10:45

mariama-souhlasím s vámi.Žije v Monacu a když ji docházejí many,hned se uspořádá nějaká módní přehlídka a je pár milionů zase doma.Nikde jsem nečetla ani neslyšela,čím se živí ten její Turek Burak.Ale pražáci jsou vděčni za kdejakou šklebu a rádi se předvádějí.Světové jména do Prahy nepřijedou a na city už nenalákají ani Kurkovou.Možná ještě Evu Hercigovou,ta je blíže,ale mladší generaci ani náhodou.

mariama
5. 12. 2012 • 09:39

pani Maxove. Ano, ma krasnou postavu i po trech detech a je to zena s vytribenym vkusem. Proces starnuti se vsak na jeji tvari podepisuje az zarazejicim zpusobem. Nikdy nebyla krasna, snad jina, coz ji v ocich mnohych cinilo nejen zajimavou ale i zvlastne krasnou. Sex appeal byl u teto damy vzdy na bode mrazu a s postupujicim vekem se meni ve velmi nepeknou zenu. Tot muj osobni nazor a doufam, ze za vyjadreni meho osobniho postoje (bez vulgarismu a urazek) mi nebude tento prispevek censorem odebran. Dekuji.

mariama
5. 12. 2012 • 09:34

Dlouho me uz udivuje ten nezmerny obdiv spousty Cechu vuci Tereze Maxove. Rikam si, zda je vetsina ceskeho naroda tak naivni a hloupa. Asi bohuzel ano, jinak si totiz nedokazu vysvetlit, ze nadaci Maxove muze nekdo bezmezne verit. Je to jeji rodinny business - nic vic! Coby modelka nikdy nepatrila ke svetove spicce. Ano, pusobila v Parizi, kde predvadela modu zvucnych navrharu a take se objevovala na strankach prestiznich casopisu, jenze uz jen malo lidi vi, ze prave za tyto 'ksefty' modelky neberou moc penez. Ty, ktere si prisly na velke financni obnosy, byly tvaremi slavnych kosmetickych a modnich znacek, kterou vsak Maxova nikdy nebyla. Jine je to v pripade Herzigove nebo Kurkove. Maxova sve nadace vyuziva k vydelavani penez a k zviditelneni se. Az na druhem miste jsou opustene deti v kojeneckych ustavech a detskych domovech. Kdyby opravdu byla takovou samaritankou, proc by si alespon jedno dite neadoptovala??? Prave tak to dela rada svetovych celebrit, ktere nejen nadace na podporu opustenych deti velmi podporuji, ale tez jsou adoptivnimi rodici (Angelina Jolie jako skvely priklad). Novinari se jiz Maxove na duvod, proc si dite neadoptovala nekolikrat ptali. Jeji opoved byla vzdy spis 'vyhybna'. Vsechny ty honosne akce na podporu jeji nadace jsou jen a jen spolecenskou akci a jejim vlastnim zviditelnenim. Pred par dny v Praze opet probehla jedna z jejich akci (modni prehlidka v Obecnim dome) a vybralo se pres 5 millionu korun, hlasaly 'dojemne' nadpisy v novinach. Castka je to absolutne smesna. Takovou castku, tedy cca 200 tisic Euro, bezne daruji bohati, zamozni lide v Zapadni Evrope do nejruznejsich dobrocinnych spolku a organizaci a valna vetsina z nich si nepreje byt jmenovana. Maxova ma zajiste v zahranici take radu bohatych podpurcu sve nadace......., a pro ceskou verejnost (velmi naivni) tu pak hraje divadlo v podobe modnich prehlidek, bazarku, a rady dalsich falesnych akci. Podobny pripad je i pani Vendula Svobodova. Smesny je i obdiv vuci krase a sarmu

civavalinda
5. 12. 2012 • 07:45

pica co prca turka humus!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.