Helena Zeťová - A zase skandál... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Helena Zeťová - A zase skandál...

PRAHA – Takhle si Helena Zeťová (25) svoji hvězdnou hodinu asi nepředstavovala! Ze Sazka Areny, kde měla zpívat před slavnou americkou zpěvačkou Christinou Aguilerou (26), odjela s brekem, aniž by na pódiu vydala jedinou hlásku.

„Zeťová nevystoupila z technických důvodů, které nemůžu blíže specifi kovat,“ mlžil včera Petr Novák z pořadatelské agentury Interkoncert s tím, že není nikdo, kdo by o důvodech »předskokanského« krachu Zeťové mohl být sdílnější. Technické důvody uvádí i Nadja Koronovská z vydavatelství Universal, které Zeťovou zastupuje. Deník Aha! ale pronikl do zákulisí a zjistil pravdu!

„Heleně nechtěli dát dostatečný prostor na zkoušku, tak se jim na to vykašlala. Čekala tam od dvou, na jeviště ji pustili za deset minut šest a v šest ji vyhnali. Když začala vyhrožovat, že tedy nevystoupí, tak jí produkce řekla, že jim je to úplně fuk, a poslala ji domů,“ prozradil deníku Aha! zdroj z okolí Heleny Zeťové. „Bylo to pro ni velké ponížení, z arény odjížděla s pláčem a rozmazanýma očima. Nakonec jí tedy nepomohla ani protekce jejího přítele, hokejisty Jaroslava Bednáře, který ji prý měl před Agulieru dotlačit na úkor své bývalé milenky Dary Rolins, jak jsme informovali v sobotním vydání deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.