Lucie Bílá: Drsná válka o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Bílá: Drsná válka o peníze!

Lucie Bílá
Lucie Bílá (TV Prima)

Ačkoliv vypadá jako anděl, hrozí zpěvačce Lucii Bílé (46), že skončí u soudu. Důvod? Emotivní výrok v soutěži Česko Slovensko má Talent. »Slavice« totiž počastovala v přímém přenosu finálového večera nehezkým slovem malíře se světlem Alexe Dowise (32). Řekla o něm, že je vůl. A on se chce bránit soudně!

Ačkoliv byl Alex Dowis pro Lucii Bílou jednoznačným favoritem a dokonce ho podporovala i na svém facebookovém profilu, jeho odmítnutí rozdělení výhry v hodnotě 100 tisíc eur (cca 2,5 milionu korun) mezi účastníky poměrem hlasů, zpěvačku velmi znechutilo. „Nezlobte se na mě, ale Alexi, ty jsi takový vůl,“ nešetřila Bílá slova rozčílení na adresu Dowise v přímém přenosu finále »Talentu«.

S odstupem několika dní ale nesl malíř toto hodnocení s velikou nelibostí. „Když moje dcera přijde domů a tvrdí, že jí ve škole říkají, že táta je vůl, tak je mi strašně líto, že musí čelit těmhle věcem,“ stěžoval si umělec serveru idnes.cz. „Já přímo nechystám žádnou žalobu na paní Bílou, ale můj realizační tým a lidé okolo mě se touto otázkou zaobírají,“ řekl dále. Včera se už ale Dowis odmítl k celé záležitosti vyjadřovat s tím, že konečné rozhodnutí padne v pondělí.

Pokud by Dowis s rozdělením peněz souhlasil, přišel by si na 402 tisíc korun. Předem ale avizoval, že by dostal jen pár drobných.

Na kolik by si finalisté Talentu přišli?

Lucie Bílá se malíři omluvila

„Měla jsem zlost, že připravil o peníze děti, které je potřebují. I malého Andreje, kterému by nesmírně pomohly. Pak mi ale hlava přestala hořet a uvědomila jsem si, že chyba je na straně televize. Od začátku jdou naši soutěžící do hry s jasnými pravidly a bylo by nefér je v přímém přenosu dostat do situace, kdy mají přijmout pravidla nová. Proto jsem se omluvila a řekla i po přenosu Alexovi, že měl pravdu a především právo říct svůj názor. Paradoxně si myslím, že jsem měla pravdu v obou svých projevech. V tom prvním měli šanci na vítězství všichni, v tom druhém jsem napravila něco, co se vůbec nemělo stát. Vše dopadlo tak, jak mělo,“ vysvětlila Bílá.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
atramka
3. 12. 2012 • 22:02

by si mohla také blbé reči odpustiť, platia jej dosť, aby sa vedela normálne chovať.

rydlo
3. 12. 2012 • 13:03

A ona je kráva, cvakne jí a chce rozdělovat výhru, která patří vítězi, mezi ostatní účinkující, jen aby se ještě víc zviditelnila. Když je jí líto ostatních, kteří nezvítězili, tak ať se vzdá svého honoráře v jejich prospěch. Bílá se vůbec v poslední době chová, jako kdyby obdobné akce pořádala ve své režii. Zneužívá je k soukromým vzkazům, dělá si reklamu na své pořady v jiné TV atp. Nechápu, proč je stále zvána jako porotce, začíná být neomalená k soutěžícím.

jikar
3. 12. 2012 • 10:18

čím tě obtěžuju?

jikar
3. 12. 2012 • 09:54

Jsem normální člověk, který si jde na diskusi normálně vyjádřit. Néé jako ta kterou kritizuji za napadání ostatních diskutujících nechutnýma prasárnama.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.