Skandální dohra v Talentu: Bílé hrozí žaloba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandální dohra v Talentu: Bílé hrozí žaloba!

Lucie v Bratislavě předvedla šperky za více než milion korun.
Lucie v Bratislavě předvedla šperky za více než milion korun. (pro Aha! – Pavel Machan, Zbyněk Pecák, ČTK–Jan Koller)

Lucie Bílá (46) to jako porotkyně v show Česko Slovensko má Talent přepískla. Přestože soutěž už skončila, zpěvačka bude muset vysvětlovat své nevhodné chování během závěrečného večera.

Kamenem úrazu je její spor s výtvarníkem Alexem Dowise, kterého během přímého přenosu odsoudila za to, že by se o případnou výhru nechtěl podělit s ostatními. Doslova ho nazvala volem, a i když se mu později omluvila, její ostrá slova budou mít ještě dohru.

Tým okolo Dowise totiž zvažuje, že na Bílou podá žalobu. „Můj realizační tým a lidé okolo mě se touto otázkou zaobírají. Je spousta impulzů od lidí, aby se taková věc stala, aby se to řešilo hlavně z toho důvodu, aby se dál neopakovaly takové excesy,“ řekl Dowis serveru iDnes.cz



Nevhodný výstup Lucie Bílé nejvíce odnesla jeho dcera, jíž se teď ve škole spolužáci posmívají, že má tatínka vola. „Názor veřejně známé osoby, jako je Lucie Bílá, přebírají rodiče a přenáší ho na děti, které ho přijmou za svůj,“ postěžoval si finalista Talentu.

KOLIK PENĚZ BY DOSTALI SOUTĚŽÍCÍ, KDYBY ALEX NEŘEKL "NE"? TO A DALŠÍ INFORMACE ZE ZÁKULISÍ TALENTU NAJDETE V SOBOTNÍM TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ DENÍKU AHA!



Přečtěte si
nenane
1. 12. 2012 • 13:09

To, co si dovolila Lucie Bílá v přímém přenosu, kdy napadala soutěžícího a veřejně jej zostudila a sebrala mu výhru, by rozhodně mělo mít dohru a Alexovi držím pěsti... Také se divím se TV PRIMA, že do soutěží angažuje lidi typu Slávika a Bílé. Je nehorázné, že lidé, kteří jdou do soutěže, z ní odcházejí díky nim veřejně zesměšněni tak, jako Alex nebo např. pán, který zpíval a byl nařčen z toho, že je hnusné, když si za zpěv v domovech důchodců bere peníze. Slávik bral prachy za gayporno - to hnusné není??? A také nevím o tom, že by paní Bílá zpívala zadarmo, alespoň na našem charitativním koncerně nevystoupila neb honorář 100 tis. jí byl málo. Ubohé mi přijde, že ti, kteří by měli mlčet, veřejně urážejí ostatní

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.