Vánoční koncert Bartošové je v ohrožení: Kvůli chlastu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vánoční koncert Bartošové je v ohrožení: Kvůli chlastu!

Ivetě byla na dobré cestě...teď je zase na dně
Ivetě byla na dobré cestě...teď je zase na dně (Foto Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

Vystoupí Iveta Bartošová (46) 23. prosince v pražské Lucerně? Vše nasvědčuje tomu, že její velkolepý plán nevyjde…

Ivetin comeback se začal hroutit poté, co neodolala slabosti pro alkohol a před přímým přenosem se vydatně posilnila sektem. Na obrazovce pak působila jako troska a přišla o přízeň posledních fanoušků, kteří jí ještě drželi palce.

Její blábolení nejvíce odnesl Michal David, kterého pod vlivem alkoholu pomluvila. „Já ho mám ráda. Ano. On se vlastně sám tady při živáku pozval na můj koncert. Já jsem s ním nepočítala. Míšo, sorry, to nebylo v plánu,“ perlila Iveta, která si tak pod sebou podřezala větev.



Hitmaker si její urážky nenechal líbit a účast na koncert odmítnul. „Do Lucerny jsem se rozhodně nevtírnul. Je to tak, že mi asi před měsíce volal Vláďa Kočandrle, jestli bych byl ochoten zazpívat tam písničku jako host. Protože mám Ivetu rád, souhlasil jsem. Teď už to nepřipadá v úvahu,“ řekl Michal David serveru Super.cz a neodpustil si jízlivou poznámku: „Přeju jí, aby měla sílu se z toho dostat. Jak je vidět, bohužel tak jednoduché to nebude. Třeba na to pořád ještě má, já nevím. Jak to vidím já, nemá to bohužel asi moc perspektivu.“



Urážky Bartošové si však nebere osobně, protože podle něj byla v deliriu a nevěděla, o čem mluví. Koncertu v Lucerně tím ale svým odmítnutím rozhodně neprospěl a je pravděpodobné, že nebude jediným, kdo dá od opilé Ivety ruce pryč.





Přečtěte si
alun-ka
2. 12. 2012 • 00:22

je to tam a lístky jsou prodané a má to snad být i živě v televizi.Snad,ale měla Pětka s variantou ,že to nepůjde počítat.Je mi to dost líto,teď už asi může Iveta těžko šířit jak jí bulvár ubližuje,po tom jak se předvedla.

dochtorchocholousek
1. 12. 2012 • 17:24

Já ten koncert na stránkách Lucerny hledal a nic takového tam není - hledal jsem špatně?

dochtorchocholousek
1. 12. 2012 • 17:20

Myslím, že pro TV Koule vůbec není nutné, aby iFetka "dobyla" Lucernu. Myslím, že docela reálně počítají i s variantou, že to bude megapropadák, protože megapropadák s touhle kreaturou slibuje vysokou sledovanost. Vlastně by z komerčního hlediska bylo úplně ideální dotlačit ji ke kolapsu přímo při vystoupení.Ale pokud ne, stejně, až bude po všem - sbohem a šáteček.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.