Kráska z Melrose Place: Zabila v opilosti! Čeká ji 15 let vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kráska z Melrose Place: Zabila v opilosti! Čeká ji 15 let vězení!

U soudu často propadala zoufalství.
U soudu často propadala zoufalství. (Profimedia.cz)

Jako dvacetiletá zazářila v roli Sandy ve slavném seriálu Melrose Place a stala se z ní hvězda. Teď hrozí Amy Locane (40) až 15 let vězení z usmrcení během řízení v opilosti. Soud v americkém Somerville nezajímá, jak moc dobrá byla herečka. Hlavní je, že pod vlivem alkoholu zabila 60letou ženu a zranila jejího manžela. Proto Amy trest nemine.

Herečka si jednoho červnového večera v roce 2010 dala v restauraci čtyři piva a víno, sedla za volant a... Neštěstí bylo na světě! Nezvládla řízení a střetla se s protijedoucím vozem! Helene Seeman byla na místě mrtvá, jejího manžela zachránil až rychlý převoz do nemocnice. Amy byla obviněna ze zabití, za což jí hrozí 15 let. Původně se dostala z vazby na kauci milion korun, protože je matkou dvou malých dcer (3, 5) a nehrozí, že by se pokusila uprchnout.

V úterý ji ale porota uznala vinnou a tak hned putovala do vazby. Podle místních zákonů se dopustila vraždy druhého stupně. Tedy neúmyslné, ale přesto vraždy. Herečce hodně uškodila výpověď policisty, který zasahoval na místě nehody a řekl, že se Amy smála a divila se, proč toho tolik nadělají s obyčejnou nehodou. Pak prý byla pro změnu netečná a nereagovala na dotazy. „Mluvila nesouvisle a měla skelný pohled. Prostě mimo...,“ řekl policista.


Ironií je, že hereččin manžel Mark Bovenizer se živí prodejem alkoholu. Sandy z Melrose Place teď hrozí, že z cely vyjde až v 55 letech. Kdysi hrála s Johnnym Deppem (46) ve filmu Cry Baby, teď ji čeká smutná role kriminálnice.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.