VIDEO: Překvapivý večírek topmodelky Maxové: Šaty po prababičce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO: Překvapivý večírek topmodelky Maxové: Šaty po prababičce?

„Kamarádky Tereza s Evou jsou vždy perfektně sladěné. Předpokládám, že celý model je kolekce Fendi – skvělé je, že u tak výrazného stylingu neužila žádné doplňky. Eva je celá v Dolce Gabbana a šperky jsou od Chopard. Mohou vyjít až na milion korun!“
„Kamarádky Tereza s Evou jsou vždy perfektně sladěné. Předpokládám, že celý model je kolekce Fendi – skvělé je, že u tak výrazného stylingu neužila žádné doplňky. Eva je celá v Dolce Gabbana a šperky jsou od Chopard. Mohou vyjít až na milion korun!“ (Roman Souček / Paparazzi)

V pražském Obecním domě se ve středu večer na již osmém ročníku charitativního večera Nadace Terezy Maxové (41) sešly miliónové róby. Šampaňské i penize tekly proudem! Patronka Maxová jako každoročně oprášila lodičky a prošla se po mole s ostatními modelkami. Za večer se převlékla celkem pětkrát! „Bylo to naprosto úžasné, ale vyčerpávající,“ zhodnotila večer.

Maxové na pomoc přispěchala kamarádka Eva Herzigová (39), která tentokrát přijela do Prahy sama a hned po skončení programu odešla. Letošní ročník se jmenoval New Beginnings (nové začátky, pozn. red.) a deník Aha! se Terezy zeptal, zda si tedy vzpomene na nějaký emotivní začátek ve svém životě.

Video se připravuje ...

„Bylo jich hrozně moc - od prvního dne ve škole nebo první lásky. Ale nejemotivnější byl asi ten, když jsem opouštěla domov a jela pracovat do zahraničí. Neměla jsem zkušenosti, neznala žádné lidi... Ale vždy jsem věděla, že se můžu vrátit domů,“ zavzpomínala krásná modelka na »mladé« časy.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
winterfreshka
1. 12. 2012 • 16:13

To,co někteří movití dokážou udělat pro ty,kterým se nedostává.Všechna čest takovým

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.