Nová SuperStar bude bez Mareše! Přichází éra neokoukaných tváří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nová SuperStar bude bez Mareše! Přichází éra neokoukaných tváří!

Leoše Mareše nahradí Zora Kepková
Leoše Mareše nahradí Zora Kepková (Koláž Ahaonline.cz)

Staré časy TV Nova jsou definitivně pryč. Počet diváků kolísá a šetří se na každém kroku. To se pochopitelně projeví i na programu, který musí komerční stanice upravit.

Příští řada show Česko Slovenská SuperStar tak bude oproti předchozím ročníkům možná působit jako chudý příbuzný. Nejvýraznější změna proběhne na postu moderátora. Leoš Mareš, který se stal za léta téměř značkou této show, zmizí a televize dá šanci neokoukaným tvářím, čímž také sníží náklady.

Mareše překvapivě nenahradí Tereza Pergnerová, ani Ondřej Brzobohatý, jejichž jména byla s moderováním hudební show spojována. Na obrazovce se překvapivě objeví Zora Kepková, která dosud uváděla jen Snídani s Novou.



Zmizí i slovenská hvězda Tina, jejíž místo zastoupí u nás neznámý Roman Juračko z markízáckého Telerána. Obě televize tak využily své řadové zaměstnance. A důvod? Podle informací z televize jde hlavně o to nabídnout divákům nové tváře a show tak výrazně oživit.

Tím ale změny nekončí, vymění se i porota. Zhýčkané hvězdy jako Dara Rolins a Rytmus se poroučí a na scénu se vrací Pavol Habera a Ondřej Soukup. Ty doplní Ewa Farna. Počet porotců by měl být navíc podle serveru Topky.sk zredukovaný na tři.



Má Superstar v nové podobě u diváků šanci? O tom se brzy přesvědčíme!

Anketa

Budete se dívat na další SuperStar?
Celkem 924 hlasujících

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
Anonym
9. 5. 2015 • 23:28

NOVA už nemá co nabídnou drží ji jen ordinace ,doktoří a v poslední řadě policie Modrava jinak je to o ničem o zprávách ani nemluvim

marais
30. 11. 2012 • 12:10

Prosím vás, jaké šetření máte na mysli. To musí těm hercům , komentátorům či jiným šaškům dávat stotisícové platy.??????

mrum
30. 11. 2012 • 11:32

Kdy byl tenhle arogantní b.beček nejlepší moderátor v ČR Tupej a nafoukanej by vždycky, neumí se ani oblíct natož něco žvatlat. Dobrý moderátor musí mít všeobecný přehled, a to Mareš nikdy neměl! Je s podivem, že mu za jeho ksicht a kecy byl někdy někdo ochoten vůbec dát nějaký peníze.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.