Dvořák dohnal dcery k slzám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dvořák dohnal dcery k slzám!

Tomáš Dvořák utěšoval svoji taneční partnerku Kamilu Tománkovou, a pak šel těšit svoje dcery.
Tomáš Dvořák utěšoval svoji taneční partnerku Kamilu Tománkovou, a pak šel těšit svoje dcery.

PRAHA – Desetibojař Tomáš Dvořák (34) se nejlepším tanečníkem soutěže StarDance... když hvězdy tančí nestane! Diváci rozhodli, že ve finále chtějí vidět jiné muže – miláčka publika Václava Vydru a sběratele lidových přísloví Romana Vojtka.


„Dcery moje vyřazení obrečely, ale aspoň na ně budu mít teď víc času. Poslední dobou jsem byl častěji s taneční partnerkou Kamilou Tománkovou než s vlastní ženou,“ prohlásil Dvořák.

Ten nesl svůj konec v soutěži o poznání statečněji než tanečnice Tománková, která měla slzy na krajíčku a na zapití žalu nepohrdla slivovicí. Tu si ale s chutí dali všichni soutěžící. Minimálně jeden panáček patřil moderátorovi soutěže Marku Ebenovi, jenž dnes oslaví padesáté narozeniny! Tomu připravili soutěžící překvapení, když mu zazpívali při přímém přenosu píseň k narozeninám.

„Opravdu jsem to nečekal! Najednou zazněla hudba, která nebyla v programu, a musím říct, že mi chvíli ani nedošlo, že se jedná o přání Happy Birthday určené mně!“ svěřil se trochu zaskočený Eben. Přestože Dvořákův taneční výkon přirovnal Michael Kocáb k lehkosti motýla Emanuela a netajil se ani rozčarováním z vypadnutí právě této dvojice, sečtené hlasy hovořily jasně. „Teď chvíli nechci o tanci ani slyšet, ale třeba na nějakém plese si zatančím s chutí tango,“ prozradil Dvořák. „Musím teď hlavně nakoupit dárky, nemám ani jeden. Doufám, že napadne sníh a užijeme si s holkama svátky někde na horách,“ doplnil ještě bronzový tanečník.

Na to, kdo si odnese pomyslný vavřínový věnec, si budeme muset počkat do 23. prosince na finálový večer.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete



Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.