Nemocná a opuštěná Jiřina Jirásková: Vánoce raději slaví předem… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemocná a opuštěná Jiřina Jirásková: Vánoce raději slaví předem…

Jiřina Jirásková se svou "náhradní" dcerou Lucií Bílou
Jiřina Jirásková se svou "náhradní" dcerou Lucií Bílou (Lukas Fronk)

Herečka Jiřina Jirásková (81) se obává, že by se nemusela dožít letošních Vánoc. Proto si Štědrý den udělala předem. Chybějící rodinu jí nahradila Lucie Bílá (46).

Bílá tuší, že Jirásková s námi nebude dlouho, proto se jí snaží každý den zpříjemnit. Aby jí zvedla náladu, připravila jí dokonce předčasné Vánoce se vším, co k nim patří. „Mám ten nejkrásnější vánoční stromeček na světě. Je pravý, žádný umělý – a zdobila mi ho sama Lucinka! Byl to krásný Štědrý večer,“ řekla herečka Blesku.

Jirásková má vzácnou návštěvu denně a Lucie Bílá jí maximálně přizpůsobuje svůj program. Nezapomněla ji přes obrazovku pozdravit během Českého slavíka ani Talentu. Slavná herečka totiž nemá nikoho, do by se jí věnoval. Nikdy neměla děti a nemá ani blízké příbuzné.

„Lucie se stala mojí dcerou. Nechala mi tu i magnetofon, abych si mohla pouštět její písničky. Mám ji moc ráda. Ta moje holka je nejen schopná, krásná a chytrá, ale má především obrovské srdce,“ tvrdí Jirásková.

 



Přečtěte si
mnpv
27. 11. 2012 • 19:33

zpěvem jaksi poslední dobou neohromila, tak aby se na ni nezapomnělo, každý den nějaký trapný článek ze soukromí. S Jiráskovou si chvíli vystačí, minimálně než zemře a pak ještě chvíli po. Svadbu nanečisto už měla , čtyři dny bylo o čem psát, tak třeba si vezme Makovičku doopravdy. Už kvůli bulváru. Nějak se švadlenka nemůže vyrovnat s tím, že vlastně nikoho moc nezajímá. Když měla vedle sebe Kratochvíla a ten ji vodil jako medvěda, tak byla ok. Moc nemluvila a když tak s ní zřejmě natrénoval co a jak má říct. Makovička zřejmě nebude chytrá makovice, Bílá se řídí sama a je trapná.A čím je starší, tím je trapnější.

dannaa
27. 11. 2012 • 16:21

Souhlasím,když někoho mám ráda,mohu ho milovat tiše a ne na to upozorňovat v každém pořadu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.