Bílá po "zaříznutí" kreslíře Dowise v Talentu: Necítím se vinna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bílá po "zaříznutí" kreslíře Dowise v Talentu: Necítím se vinna!

I když se Bílá Alexovi hned po přenosu omluvila, pachuť v něm zůstala.
I když se Bílá Alexovi hned po přenosu omluvila, pachuť v něm zůstala. (Aha! – David Malík, TV Prima, ČTK, ara)

Lucie Bílá (46) o nedělním večeru nejspíš bezprecentním způsobem ovlivnila konečné pořadí a geniálního malíře Alexe Dowise (33) zřejmě připravila o prvenství v soutěži a odměnu 2,5 milionu korun! Bílá totiž předvedla svou emocionální horskou dráhu. Svého favorita, který kreslí světlem, nejdříve opěvovala, pak ho absolutně zatratila, aby se mu nakonec omlouvala.

To už ale bylo pozdě - vítězný šek už třímal v rukách slovenský operní pěvec Pavlusík... A talentovaný Alex byl druhý... Jak se to celé stalo viděly miliony diváků na vlastní oči.

Bílá sice Dowisovi od začátku fandila, i skrze své stránky na facebooku vyzývala fanoušky, aby hlasovali právě pro něj. Když ale finalisté hlasovali o tom, zda výhru získá jen vítěz, anebo se procentuálně podle počtu hlasů rozdělí mezi všechny, Dowis jako jediný řekl »Ne!«. A to Bílou namíchlo.

„Alexi, ty jsi takovej vůl! Teď jsi mě zklamal a já lituju, že jsem tě podporovala. Mohli vyhrát všichni, všem to mohlo finančně pomoct, ale tys to zkazil,“ rozohnila se Bílá. A protože hlasování ještě pokračovalo dlouhé minuty, kreslíři její ostrá kritika »zlomila vaz« a skončil až druhý. „Mrzí mě to, nemusela se k tomu vůbec vyjadřovat,“ řekl po přenosu Dowis, kterému se Bílá ihned přišla omluvit a dokonce ho i objala. „Necítím se nijak vinna, omluvila jsem se mu a uvědomila jsem si, že má pravdu,“ snažila se vše ospravedlnit Bílá, která ale nepopře fakt, že kartami opravdu citelně zamíchala.

1459572:gallery:true:true



Autor:  nik

Přečtěte si
chulemango
1. 12. 2012 • 22:34

Jasně, že má každý právo říci svůj názor, ale TV tohle rozhodování o rozdělení - nerozdělení měla udělat až po skončení hlasování, pak si může Bílá kecat své emoce a nic to neovlivní. Určitě ho podřízla, je jen otázka, zda se jim to nehodilo...

janina7777
30. 11. 2012 • 20:01

Bílá je zmetek falešnej , po jejím šíleném výstupu jí o přestávce kdy běžela reklama nařídili okamžitou omluvu, aby nebyl průšvih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.