Slavné páry: Ivo Pavlík kvůli Heidi Janků opustil Věru Špinarovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slavné páry: Ivo Pavlík kvůli Heidi Janků opustil Věru Špinarovou!

Heidi pořád vypadá jako vysmátá dvacítka. A to letos oslaví kulatou padesátku! Ivo Pavlík hýřil humorem, Heidi dokonce se smíchem okřikl, ať se na něj tak nelepí.
Heidi pořád vypadá jako vysmátá dvacítka. A to letos oslaví kulatou padesátku! Ivo Pavlík hýřil humorem, Heidi dokonce se smíchem okřikl, ať se na něj tak nelepí. (Aha! – Alexandr Malachovský, Ivo Pavlík)

Láska na první pohled. Ze začátku se nesnášeli, a pak se do sebe zamilovali. Z dlouholetých kamarádů se nakonec vyklubali milenci. Ano, i tak vypadaly začátky vztahů českých celebrit se svými drahými polovičkami, které si nakonec vzali. Pojďte se podívat jakým způsobem a za jakých okolností se naši »slavní« seznamovali…

Heidi Janků (49) a Ivo Pavlík (79)

Zpěvačka svého nastávajícího manžela poprvé spatřila v sále na Ostravsku, kde zkoušela se svou kapelou. Vešel dovnitř šaramantní muž se svojí přítelkyní. „Po půl roce mi zavolal s tím, že když budu mít zájem, udělá ze mě něco, co se víc bude podobat zpěvačce,“ prozradila Heidi. „Když jsem ji viděl poprvé zpívat, nic kromě vizáže na ní nebylo. Pak jsem se rozešel s Věrou (Špinarovou-pozn.aut) a začal jsem si hledat náhradu, která by mě uživila ve stáří. Říkal jsem si, že to musí být mladá a tvárná holka,“ zavtipkoval Ivo Pavlík.   

Jak to dopadlo?

Muzikant Ivo Pavlík má velkou kliku, že Heidi vypadá pořád jako ve dvaceti. Ani on vedle ní nestárne a přád vypadá jako štramák a celkem mlsný kocour... Děti spolu nemají.

 

Facebook:gallery:false:false:false




Přečtěte si
bindi1812@seznam.cz
15. 8. 2017 • 19:28

Láska na první pohled. Ze začátku se nesnášeli, a pak se do sebe zamilovali....prosím napište jednu větu aby měla hlavu a patu.Když se na začátku nesnášeli,tak to nemohla být láska na první pohled,to snad by jste mohli pochopit

rejpal3
28. 12. 2012 • 22:11

Tebe taky ???

teufel
28. 12. 2012 • 10:26

před sto lety, to nemá AHA něco jinýho?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.