Džejár je mrtev, ale natáčení Dallasu pokračuje. Jak ho odstraní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Džejár je mrtev, ale natáčení Dallasu pokračuje. Jak ho odstraní?

Larry Hagman podlehl rakovině.
Larry Hagman podlehl rakovině. (Profimedia.cz, ara)

V noci na sobotu nás navždy opustil americký herec Larry Hagman (†81) – legendární intrikán »Džejár« Ewing z kultovního seriálu Dallas. Přestože byl ústřední postavou děje a hlavním zlosynem rodiny ropných magnátů, seriál bude pokračovat. Jak producenti »Džejára« sprovodí ze světa, zatím neprozradili. Bude ale Dallas bez Džejára ještě Dallasem?

Co bude s »Džejárem«?

1. Odjede a zemře

Přesně takový osud potkal jeho seriálového otce Jocka. Jeho představitel Jim Davis (†71) zemřel v roce 1981 v průběhu natáčení. Seriálový Jock v tu chvíli odjel do Jižní Ameriky hledat ropu. Několik epizod se neobjevil a pak už jen rodinu Ewingů zastihla smutná zpráva o pádu jeho helikoptéry.


2. Spáchá sebevraždu

V nově natočené sérii slavného seriálu se »Džejár« léčil s depresemi. Po opuštění kliniky se snaží získat zpět moc nad ropným impériem. Může se stát, že neuspěje a porážku neunese. Záběry zezadu s pistolí u hlavy už se dají natočit i bez Hagmana.

3. Bude zavražděn

Jakožto hlavní podvodník a intrikán měl »Džejár« spoustu nepřátel. Existuje tedy i možnost, že ho ze světa sprovodí právě někdo z nich. Ať už z pomsty, nebo kvůli penězům. Důvod už se jistě najde.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.