Český Vinnetou Stanislav Fišer (80): Má obrovské bolesti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Český Vinnetou Stanislav Fišer (80): Má obrovské bolesti!

Stanislav Fišer má již chatrné zdraví.
Stanislav Fišer má již chatrné zdraví. (Roman Souček / Paparazzi)

Herec a dabér Stanislav Fišer (80) - český hlas náčelníka Apačů Vinnetoua - se po delší době opět objevil ve společnosti. S herečkou Janou Drbohlavovou (72) a Karlem Gottem (73) se stal kmotrem nové knihy »Vinnetou žije«. Fišer, kterého rakovina před lety připravila o hlas, působil velmi pohuble, a trápí ho bolesti.

„Není mi vůbec dobře, zdraví mě velmi trápí. To Pierre Brice, který hrál Vinnetoua, je o dva roky starší a je na tom lépe,“ řekl Aha! Fišer, kterému při mluvení pomáhá speciální přístroj. „Pierre mě velmi potěšil, když mi zaslal gratulaci k mým 80. narozeninám. Je milé, že si na mě vzpomněl. Viděli jsme se za život celkem třikrát. Ale nikdy prý můj dabing neslyšel,“ prozradil herec.

Autor:  lbp

Přečtěte si
inocenta
16. 8. 2013 • 21:02

Vystěhovali ho z bytu na nábřeží. Zákony, které jsou v rozporu s dobrými mravy a logikou selského rozumu by měly být protiústavní. Nikdo na tom nepracuje, jen se hádají. Mohou to řešit nové volby? Pokud půjde jen o rošádu, tak určitě ne. Bylo by přeba přepacovat zákony, upravit žstavu. Už i ty vyšší soudy spravedlnoti nepomáhají. máme novodobou Dobu temna,

inocenta
16. 8. 2013 • 20:55

nepochybně mám ek právnímus tátu daleko, po listopadu 89 se nám to nepovedlo.. Kdo je více citlivý, a hocně prožívá nspravedslivý a nerovný přísup soudů, tak se mu to jistě může promítnout i do fyzického zdraví. Sama se tomu snažím ubránit.. Jedna dvokátka / z těch slušnějších, která psala dovolání/, mně řekla, že je to na zvracení a už si ani nemám platit advokáty....,že je škoda peněz. Někdy jsou to jen inscenace s předem daným rozhodnutím. Ale než na to člověk přijde.Nevím, jaks e mohlos tát,že jsem došli až k takovémus tavu, že nás takto ovládlypeníze.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.