Zdena Studenková: Vážná operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zdena Studenková: Vážná operace!

Zdena Studenková zažila tragický konec roku!
Zdena Studenková zažila tragický konec roku! (ČTK, ara)

Oblíbenou herečku Zdenu Studenkovou aktuálně na divadelních prknech neuvidíte. Zotavuje se totiž z operace ramene, kterou nedávno podstoupila. V nemocnici je skoro častěji než v divadle. Letos byla hospitalizována dvakrát, celkově šlo ale již o šestou operaci.

„V pondělí mi operovali rameno, je to nepříjemná vzpomínka na úraz, který se mi stal před dvěma lety,“ potvrdila herečka informaci pro slovenský deník Plus Jeden den. Tehdy si při pádu z pódia poranila rameno a kvůli podezření ze zlomeniny podstoupila několik vyšetření. Osudnými se jí tenkrát staly dlouhé šaty, které si při scházení z pódia přišlápla a spadla na tvrdou zem. Netrápí ji však pouze rameno, letos v červnu jí již popáté operovali koleno. Kdyby se operace nezdařila, vyměnili by jí vlastní koleno za umělé.

Navzdory problémům se zdravím jí však leží na srdci spokojenost fanoušků, a tak se chce do divadla brzy vrátit. „Vynechala jsem dvě představení, ale 5. prosince už opět hraji. Jsem aktivní člověk, takže se dohromady dávám docela rychle,“ směje se herečka, které je v těchto dnech velkou oporou její partner, dirigent Braňo Kostka. Ten o ni pečoval i při předchozích operacích. „Musím mu dát za jednu,“ říká o svém partnerovi Studenková.

Facebook:gallery:false:false:false




Přečtěte si
hillaarkaa
26. 11. 2012 • 14:56

Hovínko,na tu nemáš,ta tě i teď jednou rukou strčí vieš kam

wellnes.top
26. 11. 2012 • 07:43

Tady na diskuzích fakt někteří snad závidí i operaci,rakovinu...

vochomurka
25. 11. 2012 • 20:25

vážna operácia si určite nepredstavujem operáciu ramena. To Blesk zasa prehnal

atramka
25. 11. 2012 • 15:42

no ale to nemyslíš vážne, Zdenu prirovnávať k tej blbke Bartoške? Zdena je pracovitá a šikovná baba a s alkoholom určite problémy nemá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.