Škatulata na Nově: "Stará garda" odchází, nastupují sexy blondýny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Škatulata na Nově: "Stará garda" odchází, nastupují sexy blondýny!

Oblíbené tváře z Novy rychle mizí. Zato modelek a missek přibývá.
Oblíbené tváře z Novy rychle mizí. Zato modelek a missek přibývá. (Koláž Ahaonline.cz)

Vedení Televize Nova se rozhodlo omladit svůj tým a hledá neokoukané a krásné tváře. I proto dochází k personálním změnám a pozice moderátorů přebírají sexy blondýny.

Kdo už se v poslední době poroučel z obrazovky?

Pavel Dumbrovský (57)

Parťák Michaely Ochotské (27) odešel nečekaně letos na jaře, krátce po příchodu nového šéfredaktora zpravodajství. Dvojice Dumbrovský-Ochotská čelila dlouho dobu kritice, že k sobě vůbec nehodí. Sexy Michaela ale v televizi zůstala a moderuje Odpolední Televizní noviny sama, Pavel se musel z Novy úplně poroučet.


Václav Tittelbach (57)

Nový šéf zpráv si na jaře posvítil i na dlouholetého moderátora Sportovních novin. Po osmnácti letech Václava stáhl z obrazovky a nahradil ho mladým moderátorem Petrem Suchoněm (28). Tittelbach ale v televizi zůstal, pracuje jako sportovní redaktor.

Jana Adámková (40)

V květnu po patnácti letech odešla z televize populární rosnička. Výpověď prý podala sama, protože nesouhlasila s vnitřními změnami a situací.

Karel Voříšek (49)

Jeho minulost a údajná spolupráce s StB ho před pár dny dohnala k odchodu z postu moderátora. Na obrazovkách teď nebude, dokud se mu nepovede očistit své jméno.

Kdo je na televizních obrazovkách úplným nováčkem?

Emma Smetana (24)

V srpnu začala moderovat zpravodajský blok ranních novin Novy a nyní byla přesunuta do nočních zpráv. Coby moderátorka však zatím diváky moc neoslnila.

Inna Puhajková (26)

Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra nastoupila do redakce sportu jako redaktorka. Dá se ale očekávat, že už brzy by mohla zaujmout post moderátorky, stejně jako její sličné kolegyně.

Iveta Vítová (29)

Od srpna začala pracovat jako moderátorka zpravodajství. Její pozice zatím není blíže určena. Třeba se jí podaří dopracovat až na moderátorku večerní zpravodajské relace.




Přečtěte si
danyka
23. 11. 2012 • 08:27

Koukla jsem, kdo uvádí zprávy a když to byl Voříšek, dívala jsem se, jinak přepínám. Pro mne tedy nova a zprávy sbohem.

pilif.99
22. 11. 2012 • 20:46

rapidně upadá, je to jedna z nejhorších televizních stanic, naprostá žumpa. Naštěstí jsou jiné.....stanice i způsoby, jak trávit čas!

hejhej
22. 11. 2012 • 16:57

Mají nadbytek hloupých modelek,které sice neumí řádně vyslovovat,ale budou ukazovat hluboké výstřihy.

colombina
22. 11. 2012 • 15:48

souhlas!!! Zrovna včera jsme na ni koukali v nočních zprávách a něco tak afektovaného, rádoby řechytrlého se jen tak nevidí.. a ta její dikce!!! Nepříjemný hlas, špatný tón.... jedním slovem DĚS ale namyšlená je jak mistr světa - amoleta

blamal
22. 11. 2012 • 15:07

Jasně, skvělý nápad. Ornella by byla další do party a taková obří třešnička na tomhle otřesně nechutném dortu, který nespatlali dohromady pejsek s kočičkou, ale i.dioti, kteří "zábavu" tohole pokleslého tv kanálu servírují národu debilních Nováků. Jenže tyhle doby už jsou pryč...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.