Dara Rolins se vzteká na exmilence: Nejdřív sex se Zeťovou A teď... Pomsta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dara Rolins se vzteká na exmilence: Nejdřív sex se Zeťovou A teď... Pomsta!

PRAHA – To je síla! Helenu Zeťovou (26) jako předskokanku slavné americké zpěvačky Christiny Aguilery (25) na její pražský koncert opravdu »protlačil« někdo z Čech na úkor předem plánované Dary Rolins (34)!


A Darinku to stojí hodně!

Kdo se chtěl Daře pomstít a připravit ji o prestižní a lukrativní kšeft? Lidé ze šoubyznysu si jsou odpovědí jisti. Za vším prý stojí Dařin exmilenec Jaroslav Bednář (28), který teď chodí právě se Zeťovou! Jak toho bohatý hokejista docílil?

„Vystoupit před Christinou Aguilerou mi museli nabídnout třikrát, já to totiž nejdřív odmítla. Místo mě byl jako náhradník přichystaný Sámer Issa,“ prozradila deníku Aha! sama Dara Rolins. „Moje družina mě ale přemluvila, a tak jsem to nakonec vzala a na ten den zrušila předem domluvenou práci. Poslali jsme produkci svoje materiály, ale oni se ozvali až po čase s tím, že jsem moc velká dračice, a jediná dračice na pódiu by měla být Christina,“ poskytla nám Dara oficiální vysvětlení toho, proč nevystoupí. Oficiální zdroje pořádající agentury Interkoncert k tomu dodávají, že Zeťovou si vybrala americká zpěvačka sama na základě zaslaných nahrávek.

Neoficiální, přesto dobře informovaný zdroj ze zákulisí chystaného megakoncertu, však ten příběh zná trochu jinak. „Americké produkci to bylo úplně fuk, kdo vystoupí jako předskokan. A když už, tak by preferovali zpěvačku, kterou u nás zastupuje Sony, to totiž v USA zastupuje i Aguileru. Proto se počítalo s Darou nebo Issou. Zeťová je od konkurenčního Universalu, a někomu dalo hodně práce ji protlačit,“ tvrdí náš zdroj. A zná i odpověď na otázku, kdo by to asi tak mohl být.

Za vším údajně stojí nejvlivnější a nejlépe placený hráč pražské hokejové Slavie, útočník Jaroslav Bednář. Jako současný milenec Zeťové a exmilenec Dary má k takovému chování ty nejlepší důvody i postavení. Slavie je jednak v Sazka Areně, kde se koncert pořádá domovským klubem, a navíc společnost Sazka za stavbu Sazka Areny dluží peníze firmě Skanska. A Skanska je sponzorem Slavie, bývala i jejím majitelem, a dění v Sazka Areně výrazně ovlivňuje. Protlačit milenku a bývalou partnerku připravit o kšeft tak pro Bednáře v tomto případě určitě nebylo nemožné.


Autor: Josef Koukolíček, Petr Macek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.