Brožová: Rozchod s milionářem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brožová: Rozchod s milionářem

Kateřina Brožová a Boris Kollár
Kateřina Brožová a Boris Kollár

PRAHA/BRATISLAVA – Šok! Kateřina Brožová (38) se po téměř roční známosti rozešla se slovenským milionářem Borisem Kollárem (41). A to se ještě před pár týdny nechala slyšet, že by si přála mít s Borisem dítě!


> Chtěla s ním dítě
> Už vybírala prsten
> Ale pak...

„Rozešli jsme se, je to pravda. Stalo se to tento týden. Ale opravdu se k tomu nechci vyjadřovat, není to příjemné,“ přiznala deníku Aha! posmutnělá Kateřina, ale důvody krachu sledovaného vztahu nechce rozvádět. „Zkrátka se nedají sloučit dva pohledy na život a taky velká vzdálenost,“ vysvětlila nakonec Kateřina, která žije i s dcerou v Praze a Kollár zase v Bratislavě. Podle neoficiálních zdrojů se však Brožové nelíbilo, že jí jeden z nejmocnějších mužů Slovenska tlačil do konfrontace s Helenou Vondráčkovou a divadlem Nová scéna kvůli rušenému muzikálu Hello, Dolly! „Spory s Helenou v tom taky sehrály svou roli,“ potvrdila nám krásná sexy hvězda »nováckého« seriálu Pojišťovna štěstí s tím, že na Vánoce zůstane sama jen se svojí dcerou Kačenkou (5). Zásnubní prsten s briliantem za 590 tisíc korun, který si nedávno vyhlédla ve starožitnictví, jí tak bude k ničemu.


Autor: (mac, gra)
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.