Petra Faltýnová: Svlékla se před dcerkou Adrianou (2,5)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petra Faltýnová: Svlékla se před dcerkou Adrianou (2,5)!

Petru Faltýnovou doprovázela dcera Adriana
Petru Faltýnovou doprovázela dcera Adriana (Marek Musil)

Nejen Leoš Mareš (36) může obdivovat sexy křivky modelky Petry Faltýnové (34). Při focení odvážných snímků jí dělala společnost dcerka Adriana.

Malá Adriana se asi nestačila divit, protože její maminka se při focení kalendáře pořádně rozparádila. Před objektivem předvedla odvážné pózy a při některých záběrech odhodila veškerý stud a odhalila prsa.

Největším zážitkem bylo pro Petru focení pod vodní hladinou, které od ní vyžadovalo hodně odvahy. Modelka se ochotně potápěla, přestože měla zdravotní problémy. Není se čemu divit, protože si za odhalování přišla na pořádný balík.

“Když mě produkční Míša Fotulová oslovila k nafocení kalendáře, tak jsem neváhala. Nejen proto, že jsme již jeden kalendář před lety nafotili, ale také proto, že se tento projekt stal velice prestižní záležitostí a finanční odměna je více než zajímavá,“ přiznala Petra, již bedlivě sledovala dcerka Adriana.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.