Eva a Vašek: Na společné snídani se sejdou jen občas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva a Vašek: Na společné snídani se sejdou jen občas!

Na řadě je snídaně. Na stole nechybí káva, celozrnný chléb, máslo, sýr.
Na řadě je snídaně. Na stole nechybí káva, celozrnný chléb, máslo, sýr. (Foto Aha! - Martin Pekárek)

Mají své fanoušky i odpůrce, zájem o ně projevují i krajané v daleké cizině. Kromě lidovek hrají melodie různých žánrů a v jejich studiu natáčejí CD i známí interpreti. Jak vypadá takový den populárního hudebního dua Evy (42) a Vaška (59) se redaktoři Nedělního Aha! vypravili zjistit do moravského Klepačova. A rozhodně to nebyla nuda.

7:15 – Eva vychází na svou každodenní hodinovou procházku po okolí. Pokud to počasí alespoň trochu dovolí, rychlou chůzi pro zdraví nevynechá. „Je to již zažitý začátek mého dne, už si neumím ráno bez hodinky chůze představit,“ komentuje své procházky Eva.

7:30 – Vašek na chůzi moc není, natož rychlou. Pokud má náladu, dá přednost vlastní posilovně. Jak správně cvičit mu ochotně poradí jeho syn David (36). „Teď jsem ve fázi nabírání váhy, vyrýsování svalů přijde na řadu později,“ směje se Vašek, který se prý zaměřuje hlavně na břišní partie.

9:00 – Na řadě je snídaně. Na stole nechybí káva, celozrnný chléb, máslo, sýr. Eva si jídlo ráda obohatí také zeleninou. „Většinou, když nachystám snídani, nejméně desetkrát volám na Vaška, který už je přilepený k počítači. Občas se tak stane, že snídáme společně,“ říká vyčítavě paní domu.

9:30 – Ve studiu hudebního vydavatelství SURF dopoledne natáčí smyčcový kvartet a jednu písničku si zazpívá jako host i Eva.


12:30 – Eva s Vaškem obědvají se zaměstnanci své firmy v klubu, což je každodenní rituál. Mají tak svoji »závodku«. Dnes byly na menu kromě zeleninové polévky, kterou Vašek napřed nedočkavě prověřil, také šunkofleky. „Jídelníček připravujeme na celý týden, takže nic, co mi nechutná, neprojde,“ zdůrazňuje Vašek.

13:30 – Zatím co Eva pracuje ve videostudiu, Vašek nám s ředitelem firmy Radkem Kubíkem ukázal klub s kinem, posilovnou a sálem, kde se konají hodiny juda, baletu, aerobiku, zumby a další sportovní a společenské akce.

15:00 – Čas na návštěvě v Klepačově utekl jako voda, je třeba vyrazit na večerní koncert. Oblečení a technika je připravena, večer je na programu koncertní vystoupení s videoprojekcí.

19:00 – Program pěveckého dua je nabitý, zhruba třikrát týdně vyrážejí Eva s Vaškem po vlastech českých. K jejich vystoupení patří i uvolněná atmosféra v sále a dobrá nálada.



Autor:  Jaroslav Benda

Přečtěte si
avion
18. 11. 2012 • 22:19

mají snad nahrabáno dost a kam odložili to děcko?

hillaarkaa
18. 11. 2012 • 19:36

vyskákanou pirátku gambo a homoděje Slávika

boball
18. 11. 2012 • 14:21

strašní týpci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.