Zadlužená Bartošová má novou kuchyň za 325 tisíc! Kde na to vzala? Máme fotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Zadlužená Bartošová má novou kuchyň za 325 tisíc! Kde na to vzala? Máme fotky!

Iveta vybírá novou kuchyň. Rychtář z toho není příliš nadšený.
Iveta vybírá novou kuchyň. Rychtář z toho není příliš nadšený.

Zpěvačka Iveta Bartošová (46) se pomaloučku vrací na výsluní a dokonce se jí začínají i plnit její životní sny! Velkou zásluhu na tom má televize Pětka, která Ivetě s jejím návratem do showbyznysu značně pomáhá. Teď jí dokonce napomohla k nové kuchyni za 325 tisíc korun, na kterou by se zadlužená zpěvačka nikdy sama nezmohla! Její výbušný přítel Josef Rychtář (54) z toho ale zase chytá »nerva«!

„Tohle byl vždycky můj sen,“ zajásala dojatá Iveta, když světlou kuchyni z masivního dřeva v prodejně uviděla. Bartošová však nevolila ani tak podle funkčnosti nebo stylu, rozhodovala se hlavně podle trouby! „Já už jsem rozhodnutá, když jsem uviděla tu troubu, bylo jasno,“ rozplývala se zpěvačka nad obrovskou troubou v retro stylu za sedmdesát tisíc korun, do které se vejde celý krocan a kde může péct hned několik dobrůtek naráz!


Kdo však z nového vybavení bytu nebyl úplně »odvařený«, byl Ivetin přítel Josef Rychtář. „Víš čeho se bojím? Aby ses nezamilovala tady do toho sporáku a nepřestala si zpívat, protože budeš jenom vařit,“ strachoval se Pepa a Iveta ho ještě dorazila! „Nebo že bych se odmilovala od tebe a milovala bych tu kuchyň,“ obrátila hrozící incident v žert Bartošová, která se vaření v novém už nemůže dočkat. A aby také ne! Vždyť svou současnou kuchyni má už dvanáct let a vzhledem k tomu, že na tom byla finančně bídně už tenkrát, musela si ji »vyhrabat« na smeťáku!

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
hanka1111
4. 12. 2012 • 16:25

Na co si ta Iveta pořád hraje? Fňuká jak je na tom špatně, a pak vyhodí přes 300 tisíc za kuchyň? Přitom stačilo, aby si v té staré pořádně uklidila a pořádek udržovala. To, že má ošacení na věšáku, boty na zemi, to jí až tak nevadí. Nám stačí kuchyň za 10.000 - 20.000, ale dáma musí si hrát na něco nóbl i když na to nemá. Všude při rozhovorech fňuká, že má vypůjčené oblečení, boty, protože na to nemá, a na druhé straně se zase chová jako milionářka. Nerozumím tomu.

alex321
18. 11. 2012 • 19:51

Jo, to jsou, stejné trosky s vizáží ropuch a hluchem i "hlasem" jako Fetka CHlastošová - a je jich přesně 9 - slovy DEVĚT - však měli sraz, a "zazpivali" si s Fetkou - ovšemm pozor, životu a sluchu nebezpečné je to poslechnout, stejné kničení falešné jako Fetka. http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/79885/video-bartosova-poradala-setkani-s-fanousky-prislo-j ich-jen-devet.html

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.