Průšová utekla s milencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Průšová utekla s milencem!

Kateřina tvořila se svým přítelem Vladimírem krásný páreček.
Kateřina tvořila se svým přítelem Vladimírem krásný páreček.

PRAHA – Rychlostí kulového blesku zmizela z filmového večírku, který se konal v klubu Face2Face, modelka Kateřina Průšová (22)! A ne sama! Společnost jí dělal její přítel Vladimír Konvalinka (29), se kterým modelka randí už přes půl roku.


Kliknutím zvětšeteOba dali přednost času strávenému spolu před celonočním večír- kovým zátahem, což bylo dříve Kateřininou speci- alitou. Vtipnou dvojku vytvořil herec Jiří Krytinář s Petrem Jáklem (33). „Já jsem malej a ty jsi ten šikovnej,“ řekl Krytinář s úsměvem k Jáklovi.

Kliknutím zvětšeteVečírek nebyl zdaleka tak vánoční jako spíše hoke- jový. Sportovní náladě se hosté nevyhnuli díky aktérům ze seriálu České televize Poslední sezona, jehož hlavní hvězdou je Martin Dejdar. Ten také přímo na místě suverénně vstřelil jeden gól do připravené branky.

Nemohla chybět ani krásná rosnička Romana Vítová, která večírek se svým přítelem Petrem Jáklem organizovala. „Letos si snad poprvé od dětství ty Vánoce fakt užiju. Vždycky jsem stála strašné fronty, vařila, pekla, smažila, uklízela, a pak jsem se zhroutila pod stromečkem. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteProto jsem měla letos v listopadu nakoupenou většinu dárků, což se mi nikdy předtím nepodařilo,“ řekla deníku Aha! Vítová, která příští rok definitivně plánuje svatbu. „Tu jsme letos prošvihli. Příští rok to chceme zvládnout, už kvůli těm dětem, které plánujeme, aby to bylo nějak posvěcený.“

Na akci zavítala také zpěvačka Marcela Březinová, která Vánoce moc neřeší. „Hlavně je chci strávit v klidu. V příštím roce budu pracovat na svých věcech a zpívat. Nedávám si limity, úkoly mám na delší běh. Nedělím nic od 31. prosince,“ řekla nám Březinová. S pitným režimem to přehnal Jan Antonín Duchoslav alias Viki z kultovního filmu Sněženky a machři, který se známým rošťáckým výrazem, jež ho proslavil, vyhledával ženskou společnost.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.