Tajemství Petry Janů: Spolykala jsem prášky a probudila se v blázinci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tajemství Petry Janů: Spolykala jsem prášky a probudila se v blázinci!

Petra Janů
Petra Janů (Aha! – Marek Hofman, Martin Pekárek, Profimedia.cz, ara)

Zpěvačka Petra Janů (59) to v životě opravdu neměla jednoduché a neustále ji pronásleduje smrt. Nejenže ji opustil manžel Michal Zelenka (†63), ale sama dokonce pomýšlela na sebevraždu!

Když bylo Petře Janů osmnáct let, kvůli nešťastné lásce se chystala se vším skoncovat. Srdce jí tehdy zlomil vysokoškolák Jiří, který na ni zapůsobil jako zpěvák v amatérské bigbítové kapele. „Byla jsem do něj strašně zamilovaná a šťastná, jak jen člověk může být, když je konečně hodně zamilovaný,“ svěřila se zpěvačka magazínu Sedmička.

Osudový okamžik v jejím životě nastal ve chvíli, kdy byla podvedena. Stála na pódiu a viděla, jak se její milý líbá s jinou dívkou. „Bylo to brutální a ani mi ten srab neřekl, že má jinou,“ vrátila se do nepříjemných chvil.



Petra Janů musela dokončit své vystoupení a když dorazila domů, rozhodla se, že raději zvolí smrt. „Taková věc ti musí nejdřív dojít, rýpeš se v tom, ze všech stran si ten problém prohlížíš, až pak najednou zjistíš, že tě to a tom světě už nebaví. Spolykala jsem prášky a pak jsem se probudila v blázinci,“ šokovala zpěvačka.

Tehdy ji naštěstí včas objevila její matka a zachránila jí život. Z tragického zážitku dlouho vzpamatovávala a dlouho jí trvalo, než se odhodlala svěřit své srdce jinému muži.



Autor:  cam

Přečtěte si
govana
17. 11. 2012 • 12:12

Petru již nemusím,je jediná vdova v tomto státě?Oproti jiným vdovám netrpí chudobou.Proč je nyní všude?Koho zajímá?Mám jí litovat že jí umřel manžel?

pasadena
16. 11. 2012 • 18:05

jako zpěvačku ji mám ráda,protože zpívá skvostně.Jinak mi je nesympatická a hlavně když se nahlas směje,to je šílený.

tambor
16. 11. 2012 • 06:24

Kvôli nejakému bigbíťackému krákorákovi. Nakoniec, ona skončila takisto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.