Švehlík exmanželku zpátky nezískal: Schneiderová se vrátila k milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Švehlík exmanželku zpátky nezískal: Schneiderová se vrátila k milenci!

David Švehlík zůstává sám. Rodinu dát znovu dohromady nedokázal.
David Švehlík zůstává sám. Rodinu dát znovu dohromady nedokázal. (Koláž Ahaonline.cz)

Rusovlasá herečka Jitka Schneiderová (39) září štěstím! A za jejím úsměvem nestojí nikdo jiný než její staronový milenec David Císař (38). To její nyní už exmanžel David Švehlík (40) je na tom o poznání hůř. Od chvíle co se od něj Schneiderová i s dcerou Sofií Annou (6) před dvěma lety odstěhovala, je totiž úplně sám!

Schneiderová sice přišla i s dcerkou v sobotu Švehlíka podpořit na taneční soutěž StarDance, kde zatím úspěšně soutěží, podle všeho ale šlo o návštěvu čistě zdvořilostní. „Sofie moc chtěla vidět tatínka, jak tančí. Vyhověla jsem jí,“ řekla Jitka suše. Davida tam jen pozdravila a víc se s ním nebavila.


Od syna známého herce Aloise Švehlíka (73) se odstěhovala už před dvěma lety, právě kvůli provalené nevěře s Císařem, se kterým to »táhne« už od roku 2009. Později se sice manželé snažili dát vztah dohromady, ale bohužel se jim to už nepodařilo. „Už jsme delší čas rozvedení,“ přiznala Jitka před pár dny Blesku.

A jak se zdá, je zase zpátky u Císaře, který kvůli ní také opustil svou ženu a děti. Když si totiž ve středu večer vyšli společně do společnosti, nehnuli se od sebe na krok, celou dobu si špitali sladká slůvka do ouška a nešetřili ani polibky a letmými doteky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.