Karel Gott dokraloval: Valcuje ho konkurence! Bude bez Slavíka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott dokraloval: Valcuje ho konkurence! Bude bez Slavíka?

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský, Profimedia.cz, ara)

Pozice Karla Gotta (73) v českém showbyznysu byla dosud neotřesitelná. Teď to ale vypadá, že, nastal čas, kdy bude muset své místo uvolnit jiným.

Anketa Český Slavík Mattoni se stala oslavou Karla Gotta, který má ve své sbírce už neuvěřitelných 37 trofejí. Letos ale vyhlašování nejspíš neovládne. Pořadatelé přišli s novinkou, která hudební legendu poněkud znevýhodňuje. Vedle tradičních kategoriích se letos poprvé hlasuje i pro Hvězdu internetu.



A to je právě mistrova slabina, protože svým zpěvem láká spíše starší generaci, která na internetu moc času netráví. Podstatně více fanoušků mají na sociálních sítích kapely Charlie Straight, Mandrage, či Nightwork. A ty budou nejspíš v hlasování o Hvězdu internetu bodovat na úkor Karla Gotta.

Ale ještě není vše ztraceno! Hlasování na www.hvezdainternetu.cz probíhá do neděle 18. listopadu.

 



Přečtěte si
zamlzena
27. 11. 2012 • 12:10

děkujeme za ta romantické písničky sedmdesátých a osmdesátch let, ale dnes to už není ono...snad něco namlouvá i sobě, tak to já pociťuji. Člověk,kterýstrká hlavun dom písku, ale nekončívá dobře.

grmelino
18. 11. 2012 • 23:41

grmelino
18. 11. 2012 • 23:37

Karel Gott je jednoduše zázrak , zpívá již přes 50 let , již nemá co dokazovat , on už dokázal. To , že jeho popularita neuhasíná dokazují plné sály od dětí po nejstarší , ve svých 73 letech jasně dokazuje , že je právem na špici , tvoří nové a nové věci. Politika v tom nehraje roli , on zpíval za komunistů tak jako my běžně pracovali , zůstal a máme jej zde i po revoluci , drží jej nový fanoušci. On má odejít ze scény , no a kdy je ten pravý okamžik , to mohl už před 20 lety , on však zůstal věrný hudbě a je to jenom dobře. Nebojí se různých žánrů , dnes již třeba nemá hlas jako zvon , ale stále mu to skvěle zpívá. Nedávno vydal novinkové CD album Dotek lásky , kde jasně opět dokázal , že nemá důvod ukončit kariéru , pořádá turné a koncerty jsou vyprodané. Proč by měl pro pár kritiků a sprostých lidí , kteří dokáží jen urážet , ukončit to , co miluje a to je mimo jiné hudba. Pro společnost byl vždycky prospěšný , podporuje finančně různé nadace. Ve světě je uznávaným a dlouho bude. Těm , kteří mu nepřáli a jen jej uráželi , už dávno ukázal a věřte , ještě ukáže. Jsem hrdý , že zde máme takovou žijící legendu. Pokud by byl někdo lepší , určitě by jsme o něm slyšeli , máme různé hvězdy a hvězdičky , udělají hit a pak nějak pohasnou nebo vyhasnou úplně , Karel zůstal hvězdou napořád. Ano , jednou skončí , ale to nechme osudu , pokud člověk má co nabídnout , je jedno kolik je mu let , zde to není o věku. Pokud neuspěje jako Hvězda internetu , vůbec to nevadí , on už je dávno hvězdou a to mu nikdo nevezme. No a to , že by nebyl oceněn mezi nejlepšími jako zpěvák , toho se neobávám , fanoušků má dost. Pro případné fanoušky zde vkládám odkaz na fanouškovské stránky: https://www.facebook.com/pages/Karel-GOTT-grmelino/161629653886846?ref=stream

seba
16. 11. 2012 • 13:05

Ty debile, nejsi ty vemeno ? Na co si tu hraješ, ty hovado nevychovaný. Už jsem ti jednou napsal, abys nadával tomu , kdo tě ráno strojí. Podle sebe soudíš druhé viď ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.