Jitka Smutná: Pochlubila se vnoučkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jitka Smutná: Pochlubila se vnoučkem!

Jitka Smutná se pochlubila vnoučkem
Jitka Smutná se pochlubila vnoučkem (cesty domů)

O herečce Jitce Smutné je v poslední době slyšet hlavně ve spojitosti s její lesbickou láskou. Málokdo však ví, že má dvě děti a už je dokonce i babičkou.

Přestože Jitka žije s přítelkyní Petrou Braunovou, na svou rodinu nedá dopustit. S ročním vnoučkem Františkem se pochlubila kolegům ze seriálu Cesty domů, kteří společně s ní rozsvítili Vánoční strom splněných přání pro děti z azylových domů.

 

„Já jsem si jako malá dlouho přála slona. To se mi opravdu neslnilo. Když jsem pochopila, že dětská přání patří dětem, začala jsem si přát zdravé děti. A ty mám,“ řekla spokojeně herečka.

 

Dana Batulková chtěla vždy pod stromečkem najít nějaké živé zvíře. „To se mi ale nesplnilo, což jsem si kompenzovala tím, že jsem domů vodila všechna opuštěná nebo nemocná zvířátka, která jsem našla. Taky jsem si přála velkou chodící panenku. Tu jsem dostala, byla velká skoro jako já. Dnes si přeju jenom to, abychom na Vánoce byli všichni spolu,“ zavzpomínala Batelková.

 

Její seriálová kolegyně Kateřina Brožová je přesvědčená o tom, že smyslem Vánoc je pomáhat druhým: „Lidi mají pocit, že před Vánoci by měli pomáhat druhým, být na sebe hodní a trávit co nejvíc času se svými blízkými. Myslím, že by to tak mělo být pořád.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.