Manželka režiséra Miloše Formana Martina: Rakovina kůže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Manželka režiséra Miloše Formana Martina: Rakovina kůže!

Martina s manželem Milošem Formanem.
Martina s manželem Milošem Formanem. (Alexandr Malachovský / Aha)

Martina Formanová (46) ve své už páté knize Snědla dětem sladkosti prozradila tajemství, které řadě lidí vyrazilo dech. Když se jí na tělo objevilo znaménko, které vypadalo tak nějak »jinak«, nevěnovala tomu pozornost. Jenže pak přišla krutá zpráva z úst lékaře…

Podle slov Martiny to byl alarmující bod v jejím životě. Sice moc dobře věděla, že s podezřelými znaménky je důležité přijít k lékaři včas, ale podcenila to. „I já o svém znaménku věděla delší dobu a uvědomovala si, že vypadá jinak, ale nějak mě s tím nenapadlo nic dělat. Až náhoda mě přivedla na vyšetření,“ řekla magazínu OnaDnes Martina.

Poté, co od lékaře vyslechla, že jde o melanom, se jí svět rozsypal na malé kousíčky. Začala hledat informace na internetu, kde ale ve spojení s melanomy příliš často nacházela slovo smrt. Propadla panice a dokonce prý se sestrou začala plánovat, že pokud to bude nutné, sestěhují se dohromady.

Pak ale přišlo vysvobození a lékaři Martině celý melanom vyndali. „Byla jsem ušetřena ozařování nebo chemoterapie a už je to zaplaťpánbůh za mnou,“ řekla OnaDnes žena, která je známá také tím, že kdysi chodila s Karlem Gottem.



Přečtěte si
xcarodejka
3. 3. 2013 • 13:02

je tedy schopna nějaké duchovní činnsoti na rozdíl od Gottky

mandat
14. 11. 2012 • 04:26

Koho ta zlatokopka zajima ?????????????????

abstinent
13. 11. 2012 • 20:41

brnenska smetina se vydala do sveta za botoxe. Botoxlady Martinka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.